Antena 3 CNN Timp liber Muzică Concertul lui Beyoncé și Jay-Z s-a terminat dezastruos! Un fan a urcat pe scenă și ce a urmat...

Concertul lui Beyoncé și Jay-Z s-a terminat dezastruos! Un fan a urcat pe scenă și ce a urmat...

Concertul lui Beyoncé și Jay-Z s-a terminat dezastruos! Un fan a urcat pe scenă și ce a urmat...
Sursa foto: Foto: instagram.com/beyonce
28 Aug 2018   •   12:29

Concertul lui Beyoncé și Jay-Z din Atlanta s-a încheiat dezastruos când un fan a intrat pe scenă și a încercat să fugă după celebrul cuplu.  

Cei doi tocmai terminau piesa "Apesh-t" la stadionul Mercedes-Benz sâmbătă noaptea, când un bărbat într-un tricou alb și pantaloni scurți negri a alergat și a încercat să-i urmeze în culise, conform videourilor postate pe rețelele de socializare.

La început, dansatorii celor doi erau confuzi dar apoi au intrat repede în "formație" și au urmărit intrusul, conform postărilor video de pe Internet. 

 

 

You can see a white Man coming on the stairs ?? ! @bey_lite @beyonce @ashleycmeverett @dnaybisme @dance10jasmineh @jaquelknight @chrisgranted #jayz #beyonce #otrii #apeshit

A post shared by OTR TOUR II @beyonce (@otrtourvids) on

"O Doamne! Ce naiba?! ", pot fi auziți strigând membrii audienței, în timp ce dansatorii, îmbrăcați în pantaloni galbeni cu negri în dungi, urmăresc intrusul.

Cel puțin trei agenți de pază pot fi văzuți doborand-ul la pământ.

"Acest fan a fost foarte aproape de Beyonce, cineva va fi concediat", a scris @CarliusLemon pe Twitter.

Identitatea intrusului rămâne necunoscută. 

Echipa turneului "On The Run II" a declarat că au avut un "bărbat în stare de ebrietate care a intrat în scenă" și au trebuit să evacueze echipajul pentru a calma situația. Nimeni nu a fost rănit, iar familia  Carter nu va depune plangeri. 

Sursă: NY Post

×
Subiecte în articol: Beyonce concert fan
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close