Antena 3 CNN Timp liber Muzică Eminem se pronunţă în favoarea căsătoriilor gay

Eminem se pronunţă în favoarea căsătoriilor gay

Eminem se pronunţă în favoarea căsătoriilor gay
18 Iun 2010   •   17:35



Rapperul american Eminem, renumit pentru versurile homofobe din albumele sale din trecut şi pentru disputele lui cu organizaţiile pentru drepturile homosexualilor, a revenit la sentimente mai bune faţă de această minoritate sexuală, declarându-se în favoarea căsătoriilor gay, potrivit nme.com.
Într-un interviu recent acordat publicaţiei britanice The Guardian, rapperul american a declarat că "toţi ar trebui să aibă şansa de a fi în egală măsură nefericiţi".
Eminem este celebru pentru disputele sale din trecut cu organizaţiile pentru drepturile homosexualilor, provocate de versurile homofobe din piesele sale, rapperul declarând ulterior că acele versuri aveau doar un caracter de "satiră".
Riscând să se confrunte cu o serie de proteste care i-ar fi afectat atât imaginea, cât şi vânzările de discuri, rapperul american a promis că va renunţa la aceste versuri în timpul apropiatului turneu pe care îl va susţine în Marea Britanie. În interviul acordat cotidianului The Guardian, Eminem s-a pronunţat în favoarea uniunilor şi căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex.
"Dacă două persoane se iubesc, atunci, la dracu', de ce nu? Consider că toţi ar trebui să aibă şansa de a fi în egală măsură nefericiţi", a glumit muzicianul american.
În acest interviu, care va fi publicat duminică, 20 iunie, integral, în New York Times, Eminem a explicat noul său look: "Cred că m-am mai calmat puţin. Înfăţişarea mea generală este acum mult mai matură decât în trecut".
"Recovery", noul album de studio al rapperului Eminem, va fi lansat pe 21 iunie.
Eminem a realizat, de-a lungul carierei sale, şase albume, care s-au vândut în 60 de milioane de exemplare în toată lumea.

Antena3.ro

Foto: weallscheme.com

×
Subiecte în articol: rapper casatorii gay
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close