Antena 3 CNN Timp liber Muzică Fiul lui John Lennon și-a încălcat jurământul și a cântat ”Imagine” pentru prima dată, în sprijinul Ucrainei

Fiul lui John Lennon și-a încălcat jurământul și a cântat ”Imagine” pentru prima dată, în sprijinul Ucrainei

Muzicianul britanic Julian Lennon a interpretat pentru prima dată melodia tatălui său, John Lennon, în sprijinul Ucrainei, care acum luptă împotriva agresiunii ruse.

Fiul lui John Lennon și-a încălcat jurământul și a cântat ”Imagine” pentru prima dată, în sprijinul Ucrainei
Sursa foto: Youtube
de Alexandra Ionescu    |    10 Apr 2022   •   13:42

„Războiul din Ucraina este o tragedie de neimaginat... Ca persoană și ca artist, m-am simțit obligat să răspund în cel mai semnificativ modîn care am putut.

Așa că, astăzi am interpretat public pentru prima dată melodia tatălui meu ”Imagine”.  Am spus întotdeauna că singura dată când m-aș gândi vreodată să cânt ”Imagine” ar fi sfârșitul lumii”, a scris Julian.

„Pentru că în această melodie suntem transportați într-un spațiu în care iubirea și uniunea devin realitatea noastră, chiar și pentru o clipă... Cântecul reflectă lumina de la capătul tunelului la care sperăm cu toții”, a spus Julian. 

El a cerut, de asemenea, liderilor mondiali să-i protejeze pe refugiații din Ucraina care au fost forțați să-și părăsească casa din cauza războiului din țara lor natală.

"Ca urmare a violenței sângeroase în curs, milioane de familii nevinovate au fost forțate să-și părăsească casele confortabile și să caute refugiu în alte locuri. Fac un apel la liderii mondiali să apere refugiații de pretutindeni, ” a rezumat Lennon.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close