Antena 3 CNN Timp liber Muzică Jamala, câștigătoarea din Ucraina a Eurovision 2016, discurs emoționant: ”Este război chiar în inima Europei. Fiți alături de Ucraina”

Jamala, câștigătoarea din Ucraina a Eurovision 2016, discurs emoționant: ”Este război chiar în inima Europei. Fiți alături de Ucraina”

Jamala, câștigătoarea din Ucraina a Eurovision 2016, a fost invitatul special din această seară al finalei Eurovision România 2022. Artista a cântat și a ținut un discurs emoționant despre țara sa. Publicul a aplaudat-o în picioare.

Jamala, câștigătoarea din Ucraina a Eurovision 2016, discurs emoționant: ”Este război chiar în inima Europei. Fiți alături de Ucraina”
Sursa foto: YouTube/ TVR1
de Andreea Ştefan    |    06 Mar 2022   •   00:34

Jamala, câștigătoarea din Ucraina a Eurovision 2016, a ținut un discurs emoționant la finala Eurovision România 2022, după ce a interpretat piesa ”1944”.

Artista a vorbit despre războiul din Ucraina și a mulțumit României pentru că i-a ajutat și i-a primit cu brațele deschise pe refugiații ucraineni.

”Doresc să îi invit pe toți, să oprim acest război. Foarte mulți oameni, mii de oameni au fost uciși.

Este un război chiar în inima Europei. Doresc ca oamenii din Europa. Acest război ne reprezintă pe fiecare.

Vreau să mulțumesc, în primul rând, României, ca vecin al nostru, pentru că a fost prima care și-a deschis ușile! Vă mulțumesc pentru tot! Fiți alături de Ucraina”, a spus Jamala.

×
Subiecte în articol: Jamala Ucraina Eurovision
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close