Antena 3 CNN Timp liber Muzică Recunoşti fetiţa din imagine? Astăzi este una dintre cele mai iubite cântărețe din România

Recunoşti fetiţa din imagine? Astăzi este una dintre cele mai iubite cântărețe din România

Este urmărită de milioane de fani pe rețelele sociale, susține concerte la Sala Palatului și a reprezentat România la Eurovision în anul 2007.

Recunoşti fetiţa din imagine? Astăzi este una dintre cele mai iubite cântărețe din România
Sursa foto: Facebook/ Elena Gheorghe
de Mia Lungu    |    16 Dec 2022   •   20:43

Fetița din imagini este nimeni alta decât faimoasa Elena Gheorghe, considerată una dintre cele mai bune voci ale generației sale, cu o carieră de aproape 20 de ani în muzica românească.

Din imaginea de mai sus, internauții nu și-au dat seama că fetița cu privire galeșă și zâmbet năzdrăvan este chiar una dintre artistele lor favorite.

Elena Gheorghe a distribuit fotografia în mediul online, iar fanii ei i-au trimis sute de mesaje de apreciere.

Artista s-a născut în iulie 1985, dintr-un tată preot, de origine aromână, și o mamă româncă, interpretă de muzică populară. Viitoarea artistă a moștenit talentul muzical de la mama sa și a decis să urmeze o carieră în muzică.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Puțini sunt cei care știu că, la frageda vârstă de 3 ani, Elena Gheorghe a urcat pe scenă alături de mama ei, iar la 11 ani cânta deja la Palatul Național al Copiilor, potrivit Playtech.ro.

În anul 2001, artista a participat la Festivalul de la Mamaia unde s-a remarcat prin vocea sa. Doi ani mai târziu, cântăreața a devenit solista trupei Mandinga.

În anul 2007, Elena Gheorghe a reprezentat țara noastră la competiția Eurovision, cu piesa Balkan Girls, iar cariera ei solo a avut un debut fulminant.

În prezent, Elena Gheorghe are 37 de ani și este căsătorită, de mai bine de 11 ani, cu Cornel Ene. Cei doi au împreună un băiat pe nume Nicholas Răzvan, în vârstă de 11 ani și Amelie Nicole, o fetiță de numai cinci ani.

×
Subiecte în articol: Elena Gheorghe
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close