Antena 3 CNN Timp liber Muzică Soţia lui Ştefan Hruşcă, fotografie inedită

Soţia lui Ştefan Hruşcă, fotografie inedită

Soţia lui Ştefan Hruşcă, fotografie inedită
20 Oct 2015   •   22:19

Anul acesta, Stefan Hrusca ii va colinda pe bucuresteni pe 14 decembrie, potrivit myticket.ro.

Stefan Hrusca revine an de an in Romania pentru intalnirea cu publicul si pentru a duce mai departe stravechiul obicei: colindul. Anul acesta, la numai cateva zile dupa aniversarea sa - artistul fiind nascut pe 8 decembrie, ii va colinda pe bucuresteni la Teatrul National. Pe 14 Decembrie 2015, turneul de colinde al lui Hrusca poposeste in inima capitalei, la Sala Mare a Teatrului National pentru a le vesti bucurestenilor pe cea mai frumoasa dintre sarbatori.

Concertul va avea loc incepand cu ora 20:00 si le va aduce bucurestenilor celebrele melodii ale „Dascalului de colinde”, asa cum a fost supranumit artistul de catre poetul George Tarnea. Florile Dalbe, Trei Pastori, Afara Ninge Linistit, Linu-i Lin, Sfanta-i Sara de Craciun dar si Ruga Pentru Parinti vor putea fi ascultate in seara de 14 decembrie la Teatrul National.

Nu se ştie dacă Hruşcă va veni însoţit şi de familie. Dacă sunteţi curioşi să o cunoaşteţi pe soţia artistului, Gianina, fost manechin în tinereţe, iată mai jos o fotografie postat pe Facebook de unul dintre apropiaţii familiei.


sursa: Facebook

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close