Antena 3 CNN Timp liber Muzică Trubadurul mineriadei Cristian Paţurcă va primi o bucată de ficat de la soţia lui (VIDEO)

Trubadurul mineriadei Cristian Paţurcă va primi o bucată de ficat de la soţia lui (VIDEO)

Trubadurul mineriadei Cristian Paţurcă va primi o bucată de ficat de la soţia lui (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Oct 2010   •   23:42

S-a bătut cu minerii, acum e vremea să lupte cu boala. Cristian Paţurcă, trubadurul mineriadei, omul care a fost sufletul Piaţei Universităţii, trece prin cea mai grea încercare a vieţii.

"Dragilor şi dragelor să nu faceţi ca mine, de la 13 ani am cochetat cu alcoolul. Primul pas, trebuie să recunoşti că eşti alcoolic. Recunosc că alcoolul m-a adus unde m-a adus." a spus Paţurcă.

Este sfatul unui om care acum are nevoie de o bucată de ficat pentru a trăi. La sfârşitul anului trecut a ajuns la spital în stare gravă, fiind la un pas de moarte. TBC şi ciroză. Două boli care nu l-au doborât însă.

Cum o nenorocire nu vine niciodată singură, la începutul acestui an, Cristian Paţurcă a rămas fără casă.

Acum are şansa de a-şi lua viaţa cu adevărat de la capăt. La fel cum i s-a întâmplat şi solistului trupei Iris, Cristi Minculescu, şansa vine de la jumătatea sa. Iubita artistului îi va dona o parte din ficatul ei.

Artistul nu se gândeşte prea mult la boală. În fiecare zi se bucură că poate să facă ceea îi place cel mai mult...să cânte.

Observator

×
Subiecte în articol: transplant de ficat ciroza
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close