Antena 3 CNN Timp liber Muzică Un dinte al lui John Lennon, încorporat într-o statuie a artistului, expusă la un festival canadian

Un dinte al lui John Lennon, încorporat într-o statuie a artistului, expusă la un festival canadian

Un dinte al lui John Lennon, încorporat într-o statuie a artistului, expusă la un festival canadian
Sursa foto: Foto: tsminteractive.com
19 Aug 2012   •   18:55

Un dinte al cântăreţului John Lennon, membru al trupei The Beatles, a fost inclus într-o statuie a acestuia realizată de o artistă canadiană şi expusă la un festival din provincia Alberta, informează contactmusic.com.
   
Dintele lui John Lennon a fost vândut la casa de licitaţii Omega House din Stockport, Marea Britanie, în noiembrie anul trecut, dentistului canadian Michael Zuk, care a plătit pentru acesta suma de 19.000 de lire sterline.
   
Dentistul, un fan al lui Lennon, i-a oferit dintele surorii sale, Kirsten, care l-a inclus într-o sculptură ce este în prezent expusă la Edmonton International Fringe Festival din Alberta, Canada (17 - 19 august).
   
"Îl iubesc pe John Lennon, am fost un mare fan al lui toată viaţa. (dintele, n.r.) este ca o capsulă a timpului, deoarece conţine ADN-ul său", a declarat Kirsten Zuk unei publicaţii locale.
   
John Lennon a format alături de Paul McCartney, George Harrison şi Ringo Starr trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.
   
John Lennon a fost împuşcat mortal de un fan pe 8 decembrie 1980.
  

×
Subiecte în articol: John Lennon The Beatles
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close