Antena 3 CNN Timp liber Muzică Un fan Aerosmith i-a întâlnit pe membrii trupei în semn de recunoştinţă pentru participarea la 100 de concerte (VIDEO)

Un fan Aerosmith i-a întâlnit pe membrii trupei în semn de recunoştinţă pentru participarea la 100 de concerte (VIDEO)

Un fan Aerosmith i-a întâlnit pe membrii trupei în semn de recunoştinţă pentru participarea la 100 de concerte (VIDEO)
05 Sep 2010   •   13:23

Un american admiră atât de mult grupul Aerosmith, încât a văzut, în ultimii 35 de ani, 100 de concerte ale formaţiei. Omul lucrează la CNN iar când şefii săi au aflat că urma să meargă la concertul cu numărul o sută, i-au făcut surpriza vieţii lui.

Jay Conroy este regizor de platou la studioul din New York al CNN. Dar, mai ales, este un mare fan Aerosmith, grup pe care îl consideră, pur şi simplu, cel mai tare din toate timpurile.

Steven Tyler şi colegii săi au fost şi ei uimiţi să vadă că Jay păstrase biletele tuturor concertelor, începând cu cel din 1976, care costase numai cinci dolari şi 50 de cenţi.

Rockerii l-au tratat pe Conroy ca pe un camarad, până când acesta a ajuns chiar să le dea sfaturi cu privire la programul concertului!

Ceva mai târziu, Jay a avut o nouă şi mare surpriză: rockerii i-au făcut pe plac şi au deschis programul cum le spusese el.



Antena 3

×
Subiecte în articol: fan Aerosmith cnn trupa formatie concerte
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close