Antena 3 CNN Timp liber Muzică Veste tristă pentru fanii trupei Bon Jovi. Ce a decis formaţia

Veste tristă pentru fanii trupei Bon Jovi. Ce a decis formaţia

Veste tristă pentru fanii trupei Bon Jovi. Ce a decis formaţia
Sursa foto: Foto: infomusic.ro
de M.Z.    |    25 Aug 2013   •   23:29

Veste tristă pentru fanii trupei Bon Jovi. Chitaristul Richie Sambora nu va mai cânta pe scenă alături de cei care i-au fost colegi de trupă timp de 30 de ani, anunţă presa de peste ocean. Se pare că Sambora s-ar fi certat cu solistul formaţiei din cauza banilor.

Salariul de două milioane de dolari pe lună, primit de Richie Sambora, ar fi motivul despărţirii dintre Richie Sambora şi Bon Jovi, susţin jurnaliştii americani, citând surse apropiate formaţiei. Chitaristul mai primea şi 20% din profitul obţinut în urma turneului aflat în desfăşurare.

Tocmai de aceea, Jon Bon Jovi a decis înlocuirea prietenului său de o viaţă şi partenerului său de trupă cu Philip "Phil X" Xenidis, cu care a mai colaborat în urmă cu câţiva ani. Noul chitarist va primi doar 10.000 de dolari, lunar şi nu va avea nicio cotă din profit.

Niciunul dintre membrii trupei nu a însă confirmat oficial despărţirea. Cert e că Richie Sambora nu a mai cântat cu Bon Jovi de pe 2 aprilie, când trebuia să susţină un concert în Calgary. La acel moment, trupa a precizat, într-un comunicat oficial, că Sambora a luat o pauză din cauza unor motive personale. Invitat la o emisiune, Jon Bon Jovi a negat zvonurile despre despărţire.

În vârstă de 54 de ani, Richie Sambora a fost chitaristul formaţiei Bon Jovi 30 de ani, încă de la formarea sa.




×
Subiecte în articol: Bon Jovi
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close