Antena 3 CNN Timp liber Schimbări uriașe la masa juriului de la iUmor. Mihai Bendeac va fi înlocuit

Schimbări uriașe la masa juriului de la iUmor. Mihai Bendeac va fi înlocuit

Schimbări uriașe la masa juriului de la iUmor. Mihai Bendeac va fi înlocuit
13 Apr 2018   •   19:12

Schimbări uriașe la masa juriului de la iUmor. Mihai Bendeac va fi înlocuit. Vlad Grigorescu, prezentator la iUmor și câștigător al primului sezon, va avea șansa să îi ia locul de jurat lui Mihai Bendeac, dar nu pentru mult timp, ci doar pe durata unui număr de magie impresionant. 

Schimbări uriașe la masa juriului de la iUmor. Mihai Bendeac va fi înlocuit. Mihai Bendeac a fost cel care i-a oferit Vlad Grigorescu ocazia de a încerca o nouă ipostază, în timpul unui număr de magie făcut de Andrei Duduc, cel care s-a mai întâlnit cu jurații în sezonul 2 al emisiunii ”iUmor”, când s-a jucat cu mințile lor.  Ca urmare, încă de când Andrei a pășit pe scenă, Mihai Bendeac a început să fie circumspect. Ajutat de Șerban și Vlad, Andrei a reușit să facă primele trucuri cu cărți de joc care i-au lăsat fără cuvinte pe toți cei prezenți.

Schimbări uriașe la masa juriului de la iUmor. Mihai Bendeac va fi înlocuit. ”Eu aș vrea să vină Grigorescu în locul meu, ești de profesie, e vorba de magie, ai fi putut să fii în locul meu jurat”, i-a spus Mihai Bendeac lui Vlad.  Cum s-a descurcat Vlad în noul său rol și cum a apreciat numărul de magie, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”iUmor”.

×
Subiecte în articol: schimbari iUmor Mihai Bendeac
Parteneri
Vremea se schimbă radical! Ninsori și ploi în mai multe regiuni
x close