Antena 3 CNN Timp liber Sofia Vicoveanca, vacanţă în Bali cu fiul său. Trucul pe care îl foloseşte pentru a arăta mai bine la plajă

Sofia Vicoveanca, vacanţă în Bali cu fiul său. Trucul pe care îl foloseşte pentru a arăta mai bine la plajă

La 81 de ani, Sofia Vicoveanca este plină de energie, susţine concerte în străinătate, şi se pregăteşte să plece într-o vacanţă în Bali, împreună cu fiul şi cu nepoata.

Sofia Vicoveanca, vacanţă în Bali cu fiul său. Trucul pe care îl foloseşte pentru a arăta mai bine la plajă
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Ian 2023   •   15:02

Într-un interviu acordat pentru revista VIVA, Sofia Vicoveanca a dezvăluit că, luna aceasta, va pleca într-o vacanţă în Bali, unde se va relaxa împreună cu fiul şi cu nepoata.

Deşi are 81 de ani, artista de muzică populară nu se fereşte să zboare cu avionul şi să cânte pe scenele din străinătate.

Astfel, înainte de a ajunge în Bali, Sofia Vicoveanca va merge în Italia, unde le va cânta românilor din Padova și Torino.

Mai mult, în aprilie, cântăreaţa va traversa Oceanul şi va susţine un spectacol în Canada.

"Avem avion de dimineață la prima oră și zburăm direct la Veneția. De la Padova la Veneția sunt doar 30 de km. Sâmbătă cânt, duminică la fel, iar luni vin acasă.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru putere, că asta este mare lucru. La sfârșit de aprilie voi pleca pentru un spectacol pe care îl voi susţine la Montreal, în Canada", a declarat artista, pentru viva.ro.

"Mă duc să mai văd lumea, să-mi bucur sufletul"

De asemenea, Sofia Vicoveanca a mărturisit că vacanţa în Bali este un cadou din partea fiului ei, care, spune ea, îi bucură sufletul.

"Plecăm pe data de 23 ianuarie. Acesta este cadoul băiatului meu.

Și m-a întrebat: 'Mama te prinzi?' Și îi zic: 'Păi, măi, nu știi cu cine te pui!' Și sigur că mă duc, mă duc să mai văd lumea, să-mi bucur sufletul.

Azi ești, mâine nu ești. Să încercăm să ne bucurăm, să nu supărăm pe nimeni", a spus Sofia Vicoveanca.

Cântăreaţa a vorbit şi despre trucurile de frumuseţe care o ajută să-şi ascundă vârsta pe care o are.

Astfel, unul dintre obiceiurile pe care le respectă când vine vorba despre îngrijirea tenului este aplicarea unui amestec realizat din ulei de măsline şi busuioc.

"Eu folosesc ulei de măsline, dar nu din magazin, pentru că acesta e rafinat. Se pune busuioc, se macerează, dar masca nu e pentru toate femeile.

Trebuie ca tenul să fie foarte uscat. Și atunci masca aceasta o pot folosi doar persoanele care au tenul uscat. Pentru ten mai folosesc măști cu miere, măr și cartof crud", a explicat cântăreaţa de muzică populară.

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close