Antena 3 CNN Timp liber Tot degeaba! - un concert marca Tudor Gheorghe, pe 22 decembrie, la Sala Palatului

Tot degeaba! - un concert marca Tudor Gheorghe, pe 22 decembrie, la Sala Palatului

Tot degeaba! - un concert marca Tudor Gheorghe, pe 22 decembrie, la Sala Palatului
23 Noi 2016   •   13:22

Pe 22 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, Tudor Gheorghe va sustine concertul "TOT DEGEABA". Mai mult decat un simplu concert, este un gest de protest asumat si desfasurat pe scena in fata publicului, avand rolul de a trage un semnal de alarma.

Tudor Gheorghe revine pe scena de la Sala Palatului pentru a sustine un nou recital intitulat Tot Degeaba - „strigatul de disperare al unui intreg popor batjocorit de noua nomenclatura a comunismului cu fata capitalista, intr-un timp istoric numit eufemistic tranzitie”.

Bilete și informații suplimentare pe www.tudor-gheorghe.ro

De la an la an, România se afundă tot mai mult într-un debit uriaş de preocupări majore alarmante, probleme socio-culturale, politice, sau de orice altă natură, care cer soluţionări urgente. Constatăm însă, în mare parte, că toate acestea rămân a fi doar subiecte de presă, prezentate analizate şi comentate de către specialişti, sau fapte minuscule, care nu pot schimba cu nimic rezoluţia situaţiei acute ce afectează modul existenţial al românilor.

Într-o ţară a confruntărilor permanente şi a neajunsurilor, un singur mesaj reuşeşte să îi cutremure şi în acelaşi timp să îi adune într-un singur loc pe românii care nu şi-au pierdut speranţa, şi trăiesc la intensitate maximă emoţiile puternice transmise în cadrul unui act cultural vertiabil de unul dintre cei mai valoroşi oameni de cultură din România: Tudor Gheorghe.

TOT DEGEABA, scris cu majuscule şi pronunţat cu vehemenţă, nu este doar un spectacol. Este actul public de acuzare a tuturor infractorilor care s-au perindat la cârma ţării în ultimii 26 de ani. Niciodată, până acum, când aniversăm sfârşitul premoniţiei lui Brucan, circul politic nu s-a manifestat atât de grotesc, parcă pentru aţine loc de decor spectacolului lui Tudor Gheorghe. Şi niciodată n-a fost mai potrivit acest mesaj decât acum, când, vrând parcă să-l ilustreze, pe scena politică se încaieră toată lumea cu toată lumea. TOT DEGEABA însă - şi aici se insinueazămesajul de speranţă! -, tot degeaba se bat, pentru că lumea, în sfârşit, s-a prins: minciunile se bat între ele, iar adevărul jafului naţional iese la suprafaţă ca untdelemnul. Spectacolul TOT DEGEABA nu e doar un strigăt de revoltă, este şi prohodul Minciunii Naţionale. 

×
Subiecte în articol: Tudor Gheorghe Sala Palatului
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close