Antena 3 CNN Timp liber Turism Un american arată ce și-a cumpărat cu 45 de dolari la Mamaia. Clipul a devenit viral pe internet: "Trăiesc ca un rege în România"

Un american arată ce și-a cumpărat cu 45 de dolari la Mamaia. Clipul a devenit viral pe internet: "Trăiesc ca un rege în România"

Un american ajuns în Mamaia a devenit viral pe TikTok după ce a postat ce şi-a cumpărat cu 45 de dolari. În clipul video, pe care l-a denumit "Trăiesc ca un rege în România" turistul le-a arătat urmăritorilor săi cum a reușit să-și cumpere cu 266 de lei mai multe produse pentru micul dejun.

Un american arată ce și-a cumpărat cu 45 de dolari la Mamaia. Clipul a devenit viral pe internet: "Trăiesc ca un rege în România"
Sursa foto: Tiktok/ Oopsiemovedagain
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Iul 2022   •   15:10

Șocat de preţurile mici, dar şi de frumuseţea litoralului românesc, vloggerul a comparat staţiunea de la malul mării cu Miami Beach și Saint Tropez.Videoclipul a strâns în scurt timp mii de reacţii.

"Nu sunt într-un sat ciudat și mic, nu, sunt în una dintre cele mai scumpe zone din România. Se numește Mamaia, e la Marea Neagră. E ca Miami Beach în Florida sau Saint Tropez în Franța. Și tot ce v-am arătat aici costă doar 45 de dolari. Bine ați venit în România", spune acesta.

×
Subiecte în articol: american Mamaia viral
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close