Antena 3 CNN Timp liber Turism Cum să faci plajă într-o fotografie

Cum să faci plajă într-o fotografie

Cum să faci plajă într-o fotografie
16 Iun 2014   •   17:13

Majoritatea turiștilor caută pe interenet destinația pentru vacanță sau se inspiră din imagini pe care le găsesc în ziare sau în reviste. Fiecare este impresionat de o imagine, de un peisaj și acolo se oprește. Își face bagajele și pleacă spre ,,fotografia” de pe net.

Zakynthos o destinatie de nota 10


Este drept că mai sunt și fotografii trucate, însă când vine vorba despre Grecia, când ajungi să pui piciorul pe ,,fotografia” unde ți-ai ales să petreci vacanța, rămâi fără cuvinte. Grecia înseamnă, într-adevăr, o frumusețe pe care oricine își dorește să o imortalizeze și să o împartă cu alții, dar ce te faci când ajungi la fața locului și totul este de o mie de ori mai frumos decât în imagini și fotografii...

Atunci simți că a meritat tot efortul pe care l-ai făcut un an întreg să pui bani de-o parte, să te poți bucura de câteva zile de relaxare. În Grecia chiar nu risipești nici un leu, pentru că totul merită văzut și trăit la maxim. Când revii în Grecia ai sentimentul că te-ai întors acasă. Iar când ajungi pe insula Zkynthos nu mai vrei să o împarți cu nimeni.

Cea mai fascinantă aventură de pe insula Zakynthos începe în portul Zante, locul de plecare spre cea mai frumoasă plajă din Grecia, Navagio. Fără nici o îndoială, nu există turist care să nu fii văzut cel puțin o fotografie cu această plajă, pentru că nu există broșuri sau alte materiale de promovare fără Navagio. Și, prin urmare, milioane de turiști visează să ajungă macar odată pe insula Zakynthos, iar alte câteva zeci de milioane au văzut-o deja.

Croaziera in jurul insulei Zakynthos

O corazieră în jurul insulei Zakynthos îți umple sufletul de bucurie și simți deja că te vei întoarce cât de curând în aceste locuri care par rupte dintr-o filă de poveste. După ce treci de plaja Xigia, vestită pentru apa sa unică bogată în sulf și colagen și de celebrele grote albastre, Blue Caves, cu apa limpede, în nuanțe de albastru, verde și turcoaz și grote ireal de frumoase, săpate de valurile mării în țărmul stâncos al insulei, valurile te duc spre minunata plajă Navagio.

Ai impresia că ai naufragiat într-o lume incredibil de albastră și abia îți mai aduci aminte cum să respiri, pentru că locul este de o frumusețe de neimaginat, iar orice fotografie pe care ai văzut-o nu poate reda toată splendoarea plajei cu pietricele albe de marmură și apa mării în culori pe care nu le-ai învățat încă.

Carmen Stefan

Oferte speciale Grecia 2014 

Sejur Zakynthos- Vila Margarita 2*/Kalamaki- de la 249 euro/persoana, transport cu avionul, transferuri, 7 nopti de cazare fara masa, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro  , call center  021-9407.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close