Antena 3 CNN Timp liber Turism Insula cu unele dintre cele mai frumoase plaje din Grecia. Sfaturi pentru un sejur cu buget redus | Când să nu mergi pentru a evita prețurile exorbitante

Insula cu unele dintre cele mai frumoase plaje din Grecia. Sfaturi pentru un sejur cu buget redus | Când să nu mergi pentru a evita prețurile exorbitante

Insula Mykonos are unele dintre cele mai frumoase plaje din Grecia. Astăzi, Mykonos este promovată ca fiind una dintre cele mai cosmopolite insule din lume și atrage mulți turiști bogați.

Insula cu unele dintre cele mai frumoase plaje din Grecia. Sfaturi pentru un sejur cu buget redus | Când să nu mergi pentru a evita prețurile exorbitante
Sursa foto: Pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Apr 2022   •   17:03

Într-adevăr, în Mykonos există locuri cu prețuri exorbitante. Există vile de închiriat cu 5.000 de dolari pe zi, precum și camere mici în pensiuni care costă 300 de dolari pe noapte.

Totuși, dacă cineva dorește să își petreacă vacanța în Mykonos cu un buget redus, acest scenariu este posibil. Turiștii se pot bucura de ceea ce are de oferit insula pentru doar 50-60 de euro pe zi, spun jurnaliștii de la Greek Reporter.

Apa foarte limpede și nisipul fin și auriu sunt punctele de atracție ale insulei. Plajele Super Paradise, Paradise, Psarou, Elia și Kalafatis sunt printre cele mai populare.

Turiștii care vor să se bucure de Mykonos cu un buget redus trebuie să evite să-și planifice sejurul în luna august când insula este aglomerată, iar prețul, evident, cresc. Lunile iunie, iulie, septembrie și chiar octombrie, pe de altă parte, sunt potrivite.

Puteți începe excursia în Mykonos cu o plimbare cu barca către insulă. Călătoria, care costă aproximativ 25 de euro, durează patru ore și începe din Pireu.

Dacă nu vă place campingul, alegeți cazarea cât mai aproape de Chora, centrul orașului. Aici se află viața de noapte, restaurantele și supermarketurile. Accesul la plaje se poate face ușor cu autobuzul. O călătorie este aproximativ 1,50 euro.

Evitați să închiriați șezlong și umbrelă pe plajă pentru că tarifele sunt ridicate. În schimb, vă puteți cumpăra propria umbrelă de la o piață și să o instalați departe de plajele comerciale aglomerate.

De asemenea, evitați să cumpărați mâncare sau băutură scumpă de pe plajă. În schimb, cumpărați tot ce aveți nevoie de la magazin înainte de a ajunge pe plajă și mai economisiți niște bani.

Petrecerile pe plajele din Mykonos încep după-amiaza târziu și continuă pe tot parcursul nopții.

 

×
Subiecte în articol: Grecia insula plaja turisti
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close