Antena 3 CNN Actualitate Călin Popescu Tăriceanu, despre cum s-a luat decizia retragerii OUG

Călin Popescu Tăriceanu, despre cum s-a luat decizia retragerii OUG

Călin Popescu Tăriceanu, despre cum s-a luat decizia retragerii OUG
04 Feb 2017   •   22:28

Copreședintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a explicat în ediția de sâmbătă a emisiunii ''Q&A'', moderată de Alessandra Stoicescu cum s-a luat decizia de retragere a ordonanței de urgență care aducea modificări Codurilor Penale.

''Ceea ce pe noi ne-a făcut să stăm să reflectăm au fost aceste acuzații total nefondate, dar care cu ajutorul unei campanii de dezinformare bine țintită văd că și-au atins scopul, potrivit cărora ordonanța este menită să scape corupții de mâna justiției, că această ordonanță este cu dedicație, că beneficiază Dragnea, că beneficiază Tăriceanu. Probabil că cei care au citit toate aceste lucruri au simțit o legitimă enervare, o atitudine de respingere a unui asemenea act și au ieșit în stradă să manifeste, mulți dintre ei cu bună credință, cu convingerea că ceea ce citesc nu este o manipulare sau o intoxicare'', a spus Tăriceanu.

Potrivit președintelui Senatului, și simpatizanții coaliției de Guvernare ar fi vrut să iasă în stradă ca să contra-manifesteze și să sprijine punerea în aplicare a programului de guvernare al PSD și ALDE și s-ar fi putut ajunge la violențe.

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close