Antena 3 CNN Actualitate Ce salariu va avea viitorul şef DNA

Ce salariu va avea viitorul şef DNA

Ce salariu va avea viitorul şef DNA
Sursa foto: sursa foto: Agerpres
09 Iul 2018   •   20:32

Conform declaraţiei de avere, Laura Codruţa Kovesi, anul trecut, a câştigat 265.932 lei, respectiv 22.161 de lei pe lună.

În declaraţia de avere depusă în 2017, Laura Codruţa Kovesi a menţionat că a avut un venit anul der circa 190.000 lei, respectiv circa 15.000 lei-lună, potrivit Capital.

Ministerul Justiţiei a anunţat, luni, începerea selecţiei pentru propunerea în funcţia vacantă de procuror-şef al DNA, care se va desfăşura până pe 30 iulie. Anunţul Ministrului Justiţiei vine după ce preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror-şef al DNA.

Procurorul Anca Jurma, şef al Serviciului de cooperare internaţională şi programe din Direcţia Naţională Anticorupţie şi fost consilier al Laurei Codruţa Kovesi a fost delegată în funcţia de procuror şef al DNA, anunţă Parchetul General.

Anca Jurma a îndeplinit pe parcursul a două mandate atribuţiile de procuror şef al Serviciului de cooperare internaţională şi programe din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, iar ulterior a fost numită consilier al procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Se schimbă CNP-ul românilor! Cum va arăta
x close