x close

Fii alături de noi!

Masonii de la vârful puterii. Fost membru al masoneriei despre Isărescu, Ponta, Udrea

de D.G.   •   28 Mar 2016   •   00:39
Masonii de la vârful puterii. Fost membru al masoneriei despre Isărescu, Ponta, Udrea  817
sursa: mlnr.ro

Omul de afaceri Florin Ghiulbenghian a afirmat, în ediția de duminică a emisiunii Sinteza zilei, că în structurile de putere există ''extrem de mulți" masoni.

"Sunt 17.000 de membri în acest moment relativ activi în Marea Lojă Națională a României și aproape 10.000 de membri care au trecut și au părăsit MLNR-ul'', a spus Ghiulbenghian.

Despre Mugur Isărescu, fostul mason spune că acesta participă la partea de întâlniri publice și că până acum nu are o confirmare a faptului că Guvernatorul BNR este mason.

''Am încercat, recunosc, să aflu dacă a fost sau este mason și nu am găsit niciun indiciu clar că ar fi. Pe de altă parte, majoritatea celor din BNR sunt masoni''.

Potrivit lui Florin Ghiulbenghian, și peste 80% dintre consilierii lui Victor Ponta erau masoni.

Dezvăluirile complete, în continuare:

 

poza

Actualitate

Accident grav în Brașov. Un motociclist și-a pierdut viața

Accident grav astăzi după amiază în municipiul Săcele, în zona podului de la Dârste, în care a fost implicat un motociclist. Se pare că acesta a intrat cu motorul într-un...

29 Sep 2016  •  20:46

poza

Show

Delia, anunț important pentru toți fanii ei. Ce le-a transmis artista, pe Facebook

Delia va susține un un show spectaculos, în luna decembrie, la Teatrul Național București. Artista  a explicat de ce biletele la concertul ei din decembrie, Delia’s Winter Wonderland, costa 490 și 69...

29 Sep 2016  •  19:55

sati