x close

Fii alături de noi!

Masonii de la vârful puterii. Fost membru al masoneriei despre Isărescu, Ponta, Udrea

de D.G.   •   28 Mar 2016   •   00:39
Masonii de la vârful puterii. Fost membru al masoneriei despre Isărescu, Ponta, Udrea  817
sursa: mlnr.ro

Omul de afaceri Florin Ghiulbenghian a afirmat, în ediția de duminică a emisiunii Sinteza zilei, că în structurile de putere există ''extrem de mulți" masoni.

"Sunt 17.000 de membri în acest moment relativ activi în Marea Lojă Națională a României și aproape 10.000 de membri care au trecut și au părăsit MLNR-ul'', a spus Ghiulbenghian.

Despre Mugur Isărescu, fostul mason spune că acesta participă la partea de întâlniri publice și că până acum nu are o confirmare a faptului că Guvernatorul BNR este mason.

''Am încercat, recunosc, să aflu dacă a fost sau este mason și nu am găsit niciun indiciu clar că ar fi. Pe de altă parte, majoritatea celor din BNR sunt masoni''.

Potrivit lui Florin Ghiulbenghian, și peste 80% dintre consilierii lui Victor Ponta erau masoni.

Dezvăluirile complete, în continuare:

 

poza

Actualitate

Cum corectezi ridurile de expresie. Sfaturi de la un medic cunoscut

Ridurile de expresie se corectează foarte bine cu toxină botulinică, în cazul în care v-ați hotărât să apelați la substanțele de umplere. ”Îmbătrânirea prematură...

26 Iun 2016  •  13:59

poza

Show

O actriţă din filmele pentru adulţi a murit la 31 de ani

Actriţa din filmele pentru adulţi, Amber Rayne, în vârstă de 31 de ani, a decedat în urma unei supradoze accidentale de cocaină, au anunţat vineri medicii legişti din Los Angeles, potrivit...

26 Iun 2016  •  13:27

sati