Antena 3 CNN Actualitate Cum s-a produs accidentul din Ungaria. Descoperirea șocantă făcută de cei care au analizat imaginile

Cum s-a produs accidentul din Ungaria. Descoperirea șocantă făcută de cei care au analizat imaginile

Cum s-a produs accidentul din Ungaria. Descoperirea șocantă făcută de cei care au analizat imaginile
de S.T.    |    23 Mai 2018   •   16:44

Toate cele nouă victime ale accidentului rutier ce a avut loc marţi în Ungaria au fost identificate ca fiind de cetăţenie română, iar trupurile neînsufleţite ale acestora au fost transportate la morgă pentru efectuarea autopsiei, informează Ministerul Afacerilor Externe.

Bărbatul care a provocat nenorocirea era cunoscut ca un şofer cu experienţă. Însă cei care au analizat imaginile spun că cel mai probabil el a confundat drumul naţional cu autostrada.

„El era cu telefonul, filma în direct, a ieşit de pe autostradă şi a intrat pe şosea. El nu şi-a dat seama a crezut că e autostradă, a confundat-o, voia să se redreseze şi atunci a intrat. Noi am fost la două ore de ei, ne-am întâlnit pe drum”, a spus un prieten al șoferului.

Ministerul Afacerilor Externe va suporta costurile legate de repatrierea trupurilor neînsufleţite din Fondul special de urgenţă aflat la dispoziţia ministerului.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close