Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluirile lui Radu Tudor despre polițistul mort și Gabriel Oprea

Dezvăluirile lui Radu Tudor despre polițistul mort și Gabriel Oprea

Dezvăluirile lui Radu Tudor despre polițistul mort și Gabriel Oprea
03 Mar 2016   •   20:17
Analistul militar Radu Tudor a dezvăluit la Antena 3, joi, când Gabriel Oprea a demisionat din fruntea UNPR că, după moartea polițistului Bogdan Gigină, a primit un telefon și i s-a spus că fostul vicepremier va fi executat de sistem.
 
”După moartea polițistul Gigină, am primit un mesaj de la un personaj care e așa, în ambele zone - și civilă și militară - care mi-a spus foarte clar că Oprea va fi executat de sistem”, a spus Radu Tudor, joi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Poliţistul Bogdan Cosmin Gigină (28 de ani) de la Brigada Rutieră a Capitalei a murit pe 20 octombrie 2015, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe bulevardul Ştirbei Vodă din Capitală, în timp ce asigura deplasarea coloanei oficiale a ministrului Afacerilor Interne de atunci, Gabriel Oprea.
 
Realizatorul emisiunii Punctul de Întâlnire a povestit că a întrebat de ce va fi executat Oprea de sistem și i s-a răspuns ”pentru că i s-a cerut să plece și nu a plecat”.
 
Fostul premier Victor Ponta a spus atunci când a demisionat de la șefia Guvernului că i-a cerut lui Gabriel Oprea să plece prin demisie și nu a vrut, așa că a plecat el.
 
”De ce sistemul își execută propria creație? Că Gabriel Oprea e un om care, în ultimii 15 ani, a fost în intimitatea celor mai importante decizii din securitatea națională”, s-a întrebat Radu Tudor.
 
În ce privește unul din dosarele lui Gabriel Oprea, cel cu mașina Audi pe care o folosea, analistul militar Radu Tudor a comentat: ”Audi A8L avea și ministrul Radu Berceanu acum opt ani. Și nu a fost nicio anchetă”.
 
Gabriel Oprea a anunțat, joi, într-o scrisoare adresată membrilor partidului, că demisionează de la șefia UNPR, arătând că face acest lucru pentru a da o șansă în plus partidului la alegerile din acest an.

Citiți și 
Mugur Ciuvică: Demisia lui Oprea nu are legătură cu ce se vede. Bănuiala mea, spre convingere, e că sunt trase niște sfori
 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close