Antena 3 CNN Actualitate Femeia evacuată: Să-i fie ruşine lui Băsescu, o să plătească!

Femeia evacuată: Să-i fie ruşine lui Băsescu, o să plătească!

Femeia evacuată: Să-i fie ruşine lui Băsescu, o să plătească!
de S.T.    |    23 Iul 2015   •   15:26

Marilena Aksan, o femeie din Bucureşti care s-a luptat 13 ani pentru a nu fi dată afară dintr-o casă retrocedată de Băsescu, a pierdut astăzi lupta cu executorii.

Femeia este una dintre victimele mafiei imobilelor retrocedate ilegal de Traian Băsescu, pe vremea când era primarul Capitalei.

"Asta-i ţara în care trăim. După 47 de ani, am ajuns să fiu în stradă(...). Am să-mi iau mobila şi mi-o mut în faţa porţii lui Băsescu, ca să vadă să stăm pe străzi din semnătura lui", a spus femeia.

"Nimeni nu ne apără(...). S-a încălcat legea. Au vrut să mă dea afară fiindcă eu cu Preda Ioana facem dezvăluiri. Eu nu mă opresc şi merg mai departe. Pe 28 merg la proces”, a mai spus Marilena Aksan.

"Să-i fie ruşine lui Băsescu, o să plătească", a adăugat ea.

Pe strada Şerban Vodă din Capitală, unde locuia Marilena Aksan, se află mai multe case vechi, construite de către un fost politician din perioada interbelică, Iordache Minciulescu. Chiriaşii spun că locuiesc de zeci de ani în aceste case. Le-au primit în chirie după ce Minciulescu le-ar fi donat statului român.

Până în 2003. Atunci, la uşa lor a venit Nicholas Jordan, care pretindea că e Nicolae Minciulescu, moştenitorul familiei care a deţinut casele.

Oamenii spun că Traian Băsescu, primarul Capitalei de la acea vreme, ar fi semnat retrocedările fără a i se face dovada că Nicholas Jordan era cu adevărat cine pretindea că era.

Cei care riscau să ajungă în stradă au început să facă săpături în fiecare document primit de la instituţiile statului şi au descoperit numeroase nereguli.

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close