Antena 3 CNN Actualitate Fiul lui Adrian Păunescu, declaraţii în premieră despre scandalul moştenirii: "O operă literară nu se poate număra în bani"

Fiul lui Adrian Păunescu, declaraţii în premieră despre scandalul moştenirii: "O operă literară nu se poate număra în bani"

Fiul lui Adrian Păunescu, declaraţii în premieră despre scandalul moştenirii: "O operă literară nu se poate număra în bani"
Sursa foto: Foto: jurnalul.ro
03 Sep 2015   •   08:29

Andrei Păunescu, fiul lui Adrian Păunescu, vorbeşte despre ultimii cinci ani fără marele poet. Au fost ani măcinaţi de scandaluri, controverse şi o luptă nesfârşită pe avere. O luptă meschină şi nedreaptă, spune Andrei.

Pentru prima oară, îi dă replica surorii lui vitrege, Andreea, pe care o acuză că a apărut prea târziu şi din pur interes.

Cei cinci ani care s-au scurs de la moartea lui Adrian Păunescu n-au fost ani liniştiţi pentru familia lui.

Andrei Păunescu a vorbit pentru prima oară despre scandalul moştenirii şi spune că în joc nu sunt milioane de euro, aşa cum s-a speculat.

"Să spui că Adrian Păunescu a lăsat 4 milioane este o prostie. A lăsat niște drepturi de autor și niște bani, rușinos de puțini pentru ce a reprezentat Adrian Păunescu. Tata a lăsat bani propriu-zis cam cât câștigă la vreo două nunți un manelist. În rest a lăsat niște case, niște terenuri care ne costă, pentru că nu sunt fructificate. Atâta tot. Și o opera literară care nu se poate număra în bani", a spus Andrei Păunescu.

Andrei şi cealaltă soră, Ana, duc împreună războiul deschis de Andreea Păunescu.

"Știți ce nu o să îmi ia niciodată nimeni nici prin proces, nici prin instanțe, avocați? Nu o să îmi ia faptul că eu am învățat de la el niște lucruri pe care le putea învăța și ea. Dacă venea. Nu a împiedicat-o nimic. Era la câteva străzi distanță", a mai spus Andrei.

Viu întipărit în inimă i-a rămas şi finalul zbucimat al lui Adrian Păunescu.

Interviul integral realizat de colega noastră Sabina Iosub îl puteţi citi în Jurnalul naţional de astăzi sau aici!

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close