Antena 3 CNN Actualitate Justiție Ministrul Justiţiei, noi dezvăluiri despre arhiva SIPA: Sunt mai mult de 22 de vizite

Ministrul Justiţiei, noi dezvăluiri despre arhiva SIPA: Sunt mai mult de 22 de vizite

Ministrul Justiţiei, noi dezvăluiri despre arhiva SIPA: Sunt mai mult de 22 de vizite
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    25 Mai 2017   •   14:01

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a afirmat că în arhiva SIPA au fost mai multe vizite decât cele 22 prezentate în lista publicată joi. 

"Toate cele 22 de vizite, nu sunt 22, sunt mult mai multe. Cele pe care le-am enumerat eu sunt 22, pe baza ordinelor pe care le-am trecut acolo şi datele. Sigur sunt mult mai multe vizite, sunt şi două rapoarte pe care nu le-am desecretizat, dar le vom desecretiza, (...) din care veţi afla mai multe informaţii şi, sigur, ai mai multe vizite. (...) Din lista aceea ce anume se ştie - cine în mod fizic a intrat în arhivă, cine cunoaşte adevărurile din arhivă. Până acum era o necunoscută, cine să fie... Iată, avem lista şi ştim cine sunt oamenii care cunosc secretele, adevărurile din arhivă", a declarat, joi, ministrul Tudorel Toader. 

Ministerul Justiţiei a publicat, joi, lista celor care au vizitat arhiva SIPA, printre numele care apar pe aceasta figurând cel al Laurei-Iulia Scântei, vicepreşedinte al Senatului, şi cel al lui Horia Georgescu, fost şef al ANI.

Citiți și Robert Cazanciuc, despre ofițerul SRI din arhiva SIPA: A intrat să schimbe un bec

×
Subiecte în articol: tudorel toader
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close