x close

Fii alături de noi!

Grav accident de circulaţie în Brăila. O persoană a murit, trei au fost rănite

de G.S.   •   10 Ian 2016   •   08:21
Un grav accident de circulaţie a avut loc in urma cu putin tmp, în Brăila. Un microbuz plin cu pasageri a intrat într-un refugiu de tramvai, iar o bară din balustrada metalică a străpuns vehiculul şi l-a omorât pe loc pe unul dintre călători. 
 
Alţi trei oameni, printre care un copil, au fost răniţi. 
 
Vă avertizăm imaginile au un puternic impact emotional.
 
Şoferul a intrat cu microbuzul plin cu pasageri în refugiul de tramvai de pe o arteră principală din municipiul Brăila. Bara de oţel a balustrăzii refugiului a pătruns prin motorul maşinii, a trecut prin două scaune din faţă şi a ajuns la pasagerul de 26 de ani care e afla pe scaunele din spate. Bărbatul a fost ucis pe loc.
 
Alţi trei pasageri printre care şi un copil de 14 ani au fost răniţi în accident.
 
Patru ambulanţe şi un echipaj de descarcerare au venit la locul accidentului. Pompierii au intervenit cu greu pentru a scoate victima decedată din maşină. În tot acest timp tatăl pasagerului mort nu s-a dezlipit de lângă microbuz.
 
Cei trei răniţi au fost transportaţi de urgenţă la spital.
 
Poliţiştii vor continua cercetările pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului. Dacă va fi găsit vinovat, şoferul va fi acuzat de omor din culpă.
 
poza

Actualitate

Oameni importanți în dictatura lui Ceaușescu au fondat Hexi Pharma

Compania Hexi Pharma Co. a fost creată de un fost inspector general la Direcția Farmaceutică din Ministerul Sănătății din perioada comunistă, care a devenit, după Revoluție, primul secretar al...

24 Mai 2016  •  10:41

poza

Show

Elena Băsescu a exagerat cu operațiile estetice? Cum a apărut la un eveniment monden

Elena Băsescu a reușit să scape de kilogramele în plus acumulate după cele două sarcini și arată destul de bine la corp. La chip, spun specialiștii, este total schimbată. Iar de vină nu ar fi machiajul,...

24 Mai 2016  •  10:36

sati