Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz șocant în Vaslui. Două măicuțe au scuipat și blestemat pe toți cei care le-au ieșit în cale

Caz șocant în Vaslui. Două măicuțe au scuipat și blestemat pe toți cei care le-au ieșit în cale

Caz șocant în Vaslui. Două măicuțe au scuipat și blestemat pe toți cei care le-au ieșit în cale
22 Iul 2019   •   08:31

Caz incredibil în Vaslui. Două femei îmbrăcate în măicuțe au făcut circ pe stradă, iar agenții de poliție au reușit să le cu greu. Femeile țipau în gura mare că orașul „e plin de hoți și curve” și abordau toate femeile de pe stradă, cu același apelativ. 

Cele două măicuțe, care veneau de la mănăstirea Ghighiu din judetul Prahova, cu destinatia mănăstirea Hadâmbu din judetul Iasi, au scuipat si blestemat pe aproape toti oamenii care le-au ieșit în cale, relatează vremeanoua.ro . 

„Eu am crescut în mănăstirea Ghighiu, unde nu se face preacurvie, de mine a avut grijă măicuta Pavelina. Orasul ăsta e plin de hoți și de curve”, tipa una dintre femei, în gura mare. 

Măicuțele au fost abordate de un polițist local, în zona Casei de Cultură, însă după două blesteme și o înjurătură, acesta si-a dat seama că nu poate face față de unul singur, asa că a chemat întăriri. O patrulă mobilă a Poliției Locale le-a abordat din nou pe cele două femei. 

×
Subiecte în articol: blestem
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close