Antena 3 CNN Actualitate Locale Cele mai noi informații despre polițistul tăiat cu sabia. ”Mascatul” dă primele semne

Cele mai noi informații despre polițistul tăiat cu sabia. ”Mascatul” dă primele semne

Cele mai noi informații despre polițistul tăiat cu sabia. ”Mascatul” dă primele semne
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    07 Dec 2017   •   13:35

Polițistul atacat cu sabia, a auzit, la telefon, vocile fiicelor sale la scurt timp după operația pe creier la care a fost supus. Soția ”mascatului” Dan Ciprian Sfichi, care-l veghează zi și noapte, l-a ajutat și i-a ținut în cele câteva minute aparatul la ureche pentru a-și putea auzi copilele. 

La îndemnurile psihologilor și ale specialiștilor în  neurochirurgie, soția lui Ciprian Sfichi a recurs la o metodă bazată pe stimularea sentimentelor și a trăirilor interioare pentru a-l trezi pe polițist din starea de vegetație, potrivit libertatea.ro.

”Preț de câteva minute, după operație, Ciprian și-a auzit copilele vorbind la telefon. Tot timpul soția sa i-a ținut aparatul la ureche, iar el doar a ascultat. Nu a putut să vorbească. Din fericire, Ciprian aude și înțelege tot ce se vorbește în jurul lui și chiar răspunde la întrebări prin strângeri ușoare ale mâinii drepte. Și piciorul drept dă semne că ar putea fi mișcat ușor”, au spus reprezentanți ai Poliției Române.

Un polițist din Suceava se află în stare gravă, după ce a fost înjunghiat cu o sabie, în zona capului și a brațului, marți dimineață, în timpul unei acțiuni de percheziționare. Bărbatul este în comă indusă, după ce a fost străpuns de o sabie.

Primele imagini cu agresorul polițistului din Rădăuți și sabia cu care omul legii a fost tăiat - VIDEO

×
Subiecte în articol: politist sabie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close