Antena 3 CNN Actualitate Locale UPDATE. Interlopul care a bătut o tânără într-un bar din Hunedoara a fost reținut. Jandarmul este anchetat și el de superiori

UPDATE. Interlopul care a bătut o tânără într-un bar din Hunedoara a fost reținut. Jandarmul este anchetat și el de superiori

UPDATE. Interlopul care a bătut o tânără într-un bar din Hunedoara a fost reținut. Jandarmul este anchetat și el de superiori
Sursa foto: Foto: VideoNews
07 Feb 2016   •   15:11
UPDATE: Interlopul care a zdrobit în bătaie o tânără angajată Salvamont a fost reţinut de poliţie. Incidentul şocant a avut loc în staţiunea Straja. Femeia a fost agresată sub ochii unui jandarm care era în timpul liber.

Jandarmul este acum anchetat de superiori pentru că n-a intervenit în ajutorul femeii, dar în urmă cu patru ani a fost şi el victima unui alt agresor, a fost înjunghiat.

---

O salvamontistă de 21 de ani, din Hunedoara, a fost bătută crunt de un bărbat într-un bar din Straja. Un jandarm montan, aflat la masă cu agresorul, a asistat impasibil la toată scena.


După ce a bătut-o pe femeie, agresorul l-a luat la pumni şi pe DJ-ul localului.

Întregul incident a fost înregistrat de camerele de supraveghere. Va avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emotional.


Tânăra bătută lucrează ca salvator montan în cadrul formaţiei Salvamont Lupeni. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum individul o loveşte puternic.

Martor la incident a fost un jandarmul montan care se afla la masă cu agresorul.

Femeia bătută a depus o plângere la poliţie pe numele agresorului, iar bărbatul urmează să fie anchetat de poliţişti pentru lovire.


×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close