Antena 3 CNN Actualitate Mama românului rănit la Londra: „L-am sunat imediat ce am aflat de la știri ce s-a întâmplat. Era încă pe pod, striga întruna că nu o găsește pe Andreea”

Mama românului rănit la Londra: „L-am sunat imediat ce am aflat de la știri ce s-a întâmplat. Era încă pe pod, striga întruna că nu o găsește pe Andreea”

Mama românului rănit la Londra: „L-am sunat imediat ce am aflat de la știri ce s-a întâmplat. Era încă pe pod, striga întruna că nu o găsește pe Andreea”
Sursa foto: Foto: Twitter
de S.T.    |    27 Mar 2017   •   10:24

Andreea, românca rănită grav în atacul terorist din inima Londrei, se simte mai bine. Deşi starea ei este în continuare critică, medicii londonezi le-au spus apropiaţilor că plămânii tinerei încep să se vindece.

Andreea Cristea vizita Londra alături de iubitul ei.

Mama iubitului ei a povestit, pentru presa de la Londra, cum a aflat despre atac.

„L-am sunat imediat ce am aflat de la știri ce s-a întâmplat. Era încă pe pod, striga întruna că nu o găsește pe Andreea, că nu știe unde se află. Mi-aş dori ca el să vină acasă, dar nu se poate despărţi de ea. Nu este pregătit emoţional să revină. Nu o va lăsa acolo și e normal! Andreea e o persoană extraordinară și ne rugăm pentru amândoi”, a povestit mama românului pentru presa britanică.

Poliţia britanică vrea să obţină mai multe informaţii pentru a stabili circumstanţele exacte în care Khalid Masood a decis să comită atentatul de la Londra, revendicat de gruparea jihadistă Stat Islamic.

Khalid Masood a ucis patru oameni şi a rănit grav alte 40 de persoane.

Citește și:

 Presa britanică: Românca rănită în atentatul de la Londra urma să fie cerută în căsătorie de iubitul ei, în acea zi

×
Subiecte în articol: Londra atentat atac terorist
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close