Antena 3 CNN Actualitate Managerul Spitalului de Pediatrie Pitești nu își dă demisia. ”Nu mi-o dau niciodată, vreau să fi demis și să văd argumentele pentru care mă demit"

Managerul Spitalului de Pediatrie Pitești nu își dă demisia. ”Nu mi-o dau niciodată, vreau să fi demis și să văd argumentele pentru care mă demit"

 Managerul Spitalului de Pediatrie Pitești nu își dă demisia. ”Nu mi-o dau niciodată, vreau să fi demis și să văd argumentele pentru care mă demit"
25 Feb 2016   •   12:57
UPDATE - Managerul Spitalului de Pediatrie Pitești, doctorul Vasile Stan, a anunțat joi că nu intenționează să demisioneze, chiar dacă ministrul Sănătății și prefectul i-au cerut să renunțe la funcție

"Eu am fost pus aici manager ca să am grijă de această unitate. Eu vă spun cu toată răspunderea, spitalul acesta nu are nicio vină. Al doilea lucru, toți dau telefon să întrebe dacă îmi dau demisia. Nu mi-o dau niciodată, vreau să fi demis și să văd argumentele pentru care mă demit", a declarat managerul Spitalului de Pediatrie Pitești în cadrul unei conferințe de presă.

Cadrele medicale de la Spitalul de Pediatrie din Piteşti ameninţă cu proteste dacă se schimbă conducerea spitalului.

Ministrul Sănătăţii a cerut demisia conducerii Spitalului de Pediatrie din Pitesti după ce un copil de un an şi patru luni a ajuns pentru prima dată la spital pe 13 februarie şi de atunci a fost plimbat dintr-o unitate medicală în alta şi nu a fost diagnosticat corect. Abia ieri, la 11 zile de la prima vizită la spital, copilul a ajuns in stare grava la Spitalul Marie Curie, iar medicii au stabilit ca a fost infectat cu Ecoli. 

Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu, a mers, miercuri seara, la spitalul “Marie Curie” pentru a vedea copilul de un an şi patru luni, transferat astăzi în Capitală, a cărui stare s-a deteriorat, declarând la plecare că se impune demisia conducerii Spitalului din Piteşti.

Și prefectul județului Argeș, Cristian Soare, a cerut joi demisia de onoare a șefei Direcției de Sănătate Publică Argeș, Sorina Honțaru, pentru proasta comunicare și a conducerii Spitalului de Pediatrie Pitești pentru proasta gestionare a crizei bebelușilor, scrie Agerpres.




×
Subiecte în articol: copii bolnavi
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close