Antena 3 CNN Actualitate Medicul Alis Grasu răspunde acuzațiilor: Nu se fac transporturi clandestine cu Ambulanța. E o calomnie!

Medicul Alis Grasu răspunde acuzațiilor: Nu se fac transporturi clandestine cu Ambulanța. E o calomnie!

Medicul Alis Grasu răspunde acuzațiilor: Nu se fac transporturi clandestine cu Ambulanța. E o calomnie!
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    29 Sep 2016   •   22:08

Managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, Alis Grasu, a declarat joi, la Antena 3, că nu a luat bani de la niciun pacient pentru ca acesta să fie transportat preferențial în țară sau în străinătate.

„Să facem apel la rațiune. Dacă persoana care dorea să facă un transport în afara țarii ar fi dispus de cei 2000 - 3000 de euro pe care mi i-a dat mie șpagă, plus cheltuielile de transport, credeți că n-ar fi luat o ambulanță privată? De ce ar fi apelat la Serviciul de Ambulanță? Este o calomnie, o minciună, o dezinformare”, a precizat medicul.

„Cererile de transport sunt avizate de minister”, a mai spus Alis Grasu.

Raed Arafat: Noi nu luăm banii oamenilor

„Dacă e vreo dovadă că doamna doctor a luat bani trebuie arătată. Când vii cu acuzații care sunt cu iz penal trebuie să vii și cu proba. Nu este suficient să se arunce o acuzație de acest gen la care nimeni nu are probe. Noi nu o putem proba, jurnalistul nu o poate proba (...). Noi nu luăm banii oamenilor și niciodată nu vom face asta”, a declarat secretarul de stat Raed Arafat.

Vă amintim că jurnalistul Cătălin Tolontan a făcut noi dezvăluiri. Iritați după ce conducerea a sancționat deja medicul în cazul morții lui Gyuri Pascu, doctori ai ambulanței susțin că au fost puși de directoarea Alis Grasu să transporte pacienți „din familia unui multimilionar, un mare avocat, un procuror și o persoană din conducerea unei mari firme private”, deși nu erau nici urgențe și nici cazuri sociale.

Medicul oftalmolog Monica Pop, către jurnalistul Cătălin Tolontan: „Loviți și denigrați sistemul de sănătate”

„Vom protesta împotriva acuzațiilor aberante”, a declarat medicul Monica Pop.

Citiți și:

Tolontan: În noaptea morții, Gyuri Pascu chemase la ora 3 o ambulanță care i-a pus diagnosticul de ”atac de panică”. La 5 a murit de inimă!

Cătălin Tolontan, despre concluziile anchetei de la Serviciul de Ambulanță în cazul Ioan Gyuri Pascu

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close