Antena 3 CNN Actualitate Mircea Băsescu, negocieri ca la uşa cortului: "Florine, ai dat un milion! Mai dă 30 de mii şi-l scoatem pe Bercea din puşcărie"

Mircea Băsescu, negocieri ca la uşa cortului: "Florine, ai dat un milion! Mai dă 30 de mii şi-l scoatem pe Bercea din puşcărie"

Mircea Băsescu, negocieri ca la uşa cortului: "Florine, ai dat un milion! Mai dă 30 de mii şi-l scoatem pe Bercea din puşcărie"
Sursa foto: Foto: AGerpres
10 Sep 2015   •   19:39

Dana Grecu a difuzat, în emisiunea "La ordinea zilei", imaginile care surprind momentul în care Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte al României, cere mai mulţi bani în schimbul eliberării lui Bercea Mondial.

"Florine, ai dat un milion! Mai dă 30 de mii şi-l scoatem pe Bercea din puşcărie" - sunt cuvintele lui Mircea Băsescu. Şi totul este înregistrat.

Echipa Observator şi Antena 3 au intrat în posesia unei noi şi explozive serii de înregistrări din războiul clanului Bercea cu familia Băsescu.

"Este cea mai puternică dovadă a infracţiunii săvârşite de fratele preşedintelui României", a spus Radu Tudor, la Antena 3.

VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie


×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close