x close

Fii alături de noi!

Nadia Comăneci, subiectul unui articol inedit în presa canadiană

de D.G.   •   07 Ian 2016   •   00:36
Nadia Comăneci, subiectul unui articol inedit în presa canadiană 817
foto: Facebook
Jurnalistii ii fac un portret extraordinar Nadiei Comaneci in anul in care aniverseaza patru decenii de la momentul organizarii Jocurilor Olimpice la Montreal.

Sportiva din Romania a fost una dintre figurile centrale ale Olimpiadei din 1976, iar o rememorare a acelor evenimente nu se putea face fara a aminti de evolutiile fara greseala ale micutei pe atunci in varsta de numai 14 ani, scrie Ziare.com.

Modul in care cei de la Journal de Montreal povestesc desfasurarea concursului de gimnastica este unul aparte, demonstrand inca o data cata emotie au produs evolutiile Nadiei.

"Jocurile s-au inflamat inca din a doua zi. La Forum se desfasura concursul de gimnastica. Toata lumea le astepta pe vedetele din Uniunea Sovietica, insa o tanara si slabuta romanca de 14 ani a uimit planeta!

In numai 20 de secunde ea a oferit o evolutie perfecta. Iar cand spunem perfecta insemna ca mai bine de atat era imposibil. Arbitrii s-au scarpinat pe cap. Cum sa noteze o asemenea performanta. Perfectiunea nu este din aceasta lume, insa, in acelasi timp, Nadia Comaneci a fost... perfecta!

Mai mult, pe Ziare.com
poza

Actualitate

Un poliţist a plecat în misiune de salvare. L-a găsit pe cel căutat, dar iată ce i s-a întâmplat

Intervenţie inedită a unui poliţist din statul american Alabama. Agentul a intrat într-o pădure de lângă oraşul Birmingham, pentru a-l căuta pe cel care sunase la numărul de urgenţă, susţinând că s-a rătăcit încercând să fugă de doi oameni înarmaţi.

31 Mai 2016  •  12:51

poza

Show

O vedetă din România a ajuns la munca de jos

Raluca Bădulescu a intrat în direct în emisiunea "Răi da' buni", în timp ce se afla în renovări. Vedeta a vorbit despre afacerea ei, despre nuntă, dar şi despre seara magică pe...

31 Mai 2016  •  11:22

sati