Antena 3 CNN Actualitate O mamă din Constanța și-a lăsat fetițele singure în mașină aproape două ore. Ce s-a întâmplat când una dintre ele a reușit să pornească autoturismul

O mamă din Constanța și-a lăsat fetițele singure în mașină aproape două ore. Ce s-a întâmplat când una dintre ele a reușit să pornească autoturismul

O mamă din Constanța și-a lăsat fetițele singure în mașină aproape două ore. Ce s-a întâmplat când una dintre ele a reușit să pornească autoturismul
Sursa foto: foto: captura video
09 Noi 2017   •   14:25

O tragedie a fost la un pas să se producă la Constanţa.

O mamă şi-a lăsat fiicele nesupravegheate, în maşină, timp de o oră şi jumătate. Cheile erau în contact, iar unul dintre copii a reuşit, chiar, să pornească motorul. După ce imaginile au ajuns în presă, Protecţia Copilului s-a autosesizat şi a deschis o anchetă.

Cele două fete de grădiniţă au fost lăsate singure în maşină, cât timp mama lor a mers la cumpărături într-un supermarket. Acestea au fost filmate de unul dintre clienţii magazinului în timp ce porneau autoturismul ca să se distreze.

Bărbatul a stat lângă maşină mai mult de jumătate de oră, până a apărut mama fetelor, însă reacția acesteia a fost total neașteptată. Femeia s-a enervat că bărbatul i-a cerut socoteală.

Cei de la Protecţia Copilului au mâinile legale în astfel de cazuri. Pot, în cel mai bun caz, să discute cu părinţii şi să le explice cu ce au greşit.

Zeci de copii mor anual în Statele Unite în cazuri similare celui din Constanţa. Fie părinţii îi uită în maşinile aflate în bătaia razelor soarelui, fie cei mici se încuie accidental în maşină sau în portbagaj.

×
Parteneri
Pensionări pe motiv de depresie în rândul polițiștilor, jandarmilor și pompierilor
x close