Antena 3 CNN Actualitate Previziunea făcută de Mihai Gâdea la "Sinteza zilei" s-a împlinit

Previziunea făcută de Mihai Gâdea la "Sinteza zilei" s-a împlinit

Previziunea făcută de Mihai Gâdea la "Sinteza zilei" s-a împlinit
Sursa foto: foto: captura Antena 3
09 Iul 2018   •   21:25

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror şef al DNA.

Anunţul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al președintelui, Mădălina Dobrovolschi, și a venit în contextul în care luni a expirat practic ultimatumul dat de Coaliţie lui Klaus Iohannis pentru a semna decretul de revocare din funcţie a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Potrivit lui Mihai Gâdea, aceasta este o zi foarte importantă pentru România, despre care se va vorbi foarte mult. Realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei" a amintit previziunea pe care a făcut-o în urmă cu o săptămână:

"Toți cei care au urmărit Antena 3 știu de o săptămână și un pic că am spus la această emisiune folosind această imagine: tic-tac, tic-tac, tic-tac. Am spus de atunci că mai este foarte puțin timp și Kovesi Laura Codruța va fi revocată. Deciziile Curții Constituționale nu sunt de aplicat doar când te avantajează. Decizia CCR era cât se poate de clară încât oricine știa care este cursul firesc al lucrurilor putea să-și imagineze acest moment este inevitabil", a spus Mihai Gâdea.

Kovesi, ultima scenă de adio

Modul în care Laura Codruța Kovesi a decis să iasă după anunțul revocării sale și explicațiile pe care le-a dat fac parte dintr-o piesă lungă scrisă de niște speciliști în PR încă de vineri și exersată îndelung, a adăugat Mihai Gâdea.

"Un discurs care ar fi trebuie să fie scris pentru altcineva pentru că dacă doamna Kovesi ar fi făcut 1% din ce a spus în momentul plecării, ar fi fost un procuror mare. Dar, doamna Kovesi a făcut cu totul și cu totul altceva", a spus Mihai Gâdea.

Mihai Gâdea a explicat de ce nu a băut șampanie azi și de ce nu ar trebui să sărbătorească nici românii. revocarea lui Kovesi.

Iată discursul lui Kovesi, așa cum a fost prezentat la Sinteza Zilei.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close