Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo. Ce se întâmplă cu vremea la început de săptămână

Prognoza meteo. Ce se întâmplă cu vremea la început de săptămână

Prognoza meteo. Ce se întâmplă cu vremea la început de săptămână
Sursa foto: foto: Pixabay.com
30 Sep 2018   •   17:08

Duminică (30 septembrie)

Temperaturile diurne, în scãdere în regiunile sudice şi de sud-est, dar în uşoarã creştere în restul teritoriului, se vor situa uşor sub normalul acestei perioade. Astfel, maximele vor fi cuprinse între 13 şi 20 de grade, iar minimele între 2 şi 12 grade, mai scãzute în depresiuni spre -2 grade, unde se va forma brumã, dar şi mai ridicate pe litoral pânã la 14 grade. În jumãtatea de sud a ţãrii cerul va fi temporar noros şi doar pe suprafeţe mici vor fi ploi de scurtã duratã. În jumãtatea de nord, cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, când izolat va fi ceaţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare mai ales ziua în sudul Banatului, Muntenia şi Dobrogea, cu viteze mai mari în Bãrãgan, pe litoral şi în Munţii Banatului, unde la rafalã se vor mai putea atinge viteze de pânã la 50...60 km/h.

Luni (1 octombrie)

Vremea va fi rãcoroasã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va avea înnorãri şi temporar va ploua local în jumãtatea de sud-est a ţãrii şi izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în Dobrogea, la munte şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 22 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul teritoriului, iar minimele se vor situa între 5 şi 15 grade.

Marți (2 octombrie)

Vremea se va încãlzi uşor în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi temporar noros şi doar pe arii restrânse va mai ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe crestele montane mai ales în a doua parte a nopţii. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 25 de grade, iar cele minime în general între 4 şi 14 grade. Izolat se va semnala ceaţã.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo
Parteneri
Benzina și motorina se scumpesc considerabil de la 1 iulie!
x close