Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo. Vreme deosebit de caldă în următoarele zile

Prognoza meteo. Vreme deosebit de caldă în următoarele zile

Prognoza meteo. Vreme deosebit de caldă în următoarele zile
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    29 Mai 2018   •   14:54

PROGNOZA METEO. Vremea se va menţine caldã şi va fi în general frumoasã. Temperaturile maxime se vor încadra între 22-23 de grade pe litoral şi 29-30 de grade în zonele de câmpie şi podiş. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, în special dupã-amiaza, în zona Carpaţilor Meridionali şi Occidentali, precum şi, trecãtor, în regiunile nord-vestice şi estice, unde izolat se vor semnala ploi de scurtã duratã şi descãrcãri electrice. Vântul va avea unele intensificãri în sud-estul teritoriului, iar de scurtã duratã şi în timpul ploilor.

PROGNOZA METEO pentru miercuri, 30 mai

Vremea se va menţine caldã şi va fi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil şi doar izolat, mai ales în zona Carpaţilor Meridionali şi a Munţilor Apuseni, dupã-amiaza, vor fi ploi slabe, de scurtã duratã şi, posibil, descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu uşoare intensificãri în sudul Banatului şi în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 31 de grade, iar cele minime între 10 şi 20 de grade, mai coborâte în estul Transilvaniei spre 4 grade.

PROGNOZA METEO pentru joi, 31 mai

Vremea va deveni cãlduroasã în cea mai mare parte a ţãrii. Temperaturile maxime se vor situa între 25 şi 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Muntenia şi Moldova, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 grade în estul Transilvaniei şi 20 de grade în Dealurile de Vest şi pe litoral.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai accentuate dupã-amiaza şi seara în zonele montane, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtã duratã, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului.

PROGNOZA METEO pentru vineri, 1 iunie

Vremea va continua sã fie cãlduroasã în majoritatea zonelor, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 27 şi 33 de grade, mai scãzute pe litoral şi deltã, spre 23-25 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, dar cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza la munte, unde local îndeosebi în Carpaţii Occidentali şi jumãtatea de vest a Carpaţilor Meridionali, precum şi în zonele deluroase aferente acestora vor fi averse, descãrcãri electrice şi izolat condiţii de grindinã.

Vântul va avea intensificãri trecãtoare în sud-estul teritoriului, în special în zona costierã, iar de scurtã duratã şi în timpul ploilor.

Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între 9 şi 19 grade.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close