Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Noi dezvăluiri halucinante din scandalul dezinfectanților. SRI știa de loturile cu probleme. „Le-am spus că va fi un dezastru şi că mor oameni"

Noi dezvăluiri halucinante din scandalul dezinfectanților. SRI știa de loturile cu probleme. „Le-am spus că va fi un dezastru şi că mor oameni"

Noi dezvăluiri halucinante din scandalul dezinfectanților. SRI știa de loturile cu probleme. „Le-am spus că va fi un dezastru şi că mor oameni"
09 Mai 2016   •   10:22

Jurnaliştii de la GSP continuă seria dezvăluirilor halucinante despre dezinfectanţii diluaţi din spitale. SRI a ştiut de loturile cu probleme de la Hexi Pharma şi de licitaţiile trucate.

Toţi ultimii 6 miniştri ai Sănătăţii au primit informări de la SRI despre dezinfectanţi şi despre infecţiile nosocomiale. Însă tot în ultimii ani, Spitalul SRI a făcut 63 de achiziţii directe, fără licitaţie, de la Hexi Pharma.

Un medic epidemiolog a fost sursa SRI timp de 8 ani de zile. Medicul le-a oferit celor de la SRI detalii şi documente importante despre licitaţii trucate şi despre cum milioane de pacienţi sunt în pericol de moarte. „Le-am spus că va fi un dezastru şi că mor oameni".

SRI confirmă că ştia despre nereguli şi că a transmis informări mai departe.

Citiți și:

Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaş-Cadariu, a demisionat. Premierul Dacian Cioloș, interimar la Sănătate

Reacția SRI în scandalul dezinfectanților: Am trimis 100 de informari în ultimii 5 ani

Reacția Administrației Prezidențiale în scandalul dezinfectaților

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close