Antena 3 CNN Actualitate Scandal uriaș. Copil de trei ani pus să facă gimnastică pe ciment

Scandal uriaș. Copil de trei ani pus să facă gimnastică pe ciment

Scandal uriaș. Copil de trei ani pus să facă gimnastică pe ciment
23 Apr 2018   •   14:11

Scandal uriaș după spectacolul de la Pitești la care a participat premierul Viorica Dăncilă.

O gimnastă de trei ani, prezentă la eveniment, cade după ce este pusă să stea în cap în fața șefului Executivului. Fetița a fost la un pas de mare pericol, după ce a fost pusă să execute acea acrobație chiar pe asflalt.

Defilarea fetiței a fost dur criticată de profesori pe rețelele de socializare.

La evenimentul numit "Simfonia Lalelelor", sute de copii de grădiniță și elevi au defilat în fața premierului Viorica Dăncilă și a altor oficiali.

Profesorul Nicoleta Andrei, antrenoarea de gimnastică a fetiței, a explicat la Antena 3 că era pregătită o saltea, doar că aceasta s-a pierdut pe traseu.

"Este regretabil că în ultimele zile sunt bombardată cu tot felul de mesaje. Acel copil face parte lotul de gimnastică al județului Argeș. Noi suntem un club privat, sunt persoana care a inițiat și a dezvoltat gimnastica în județul Argeș (...) Este regretabil ce s-a întâmplat. Noi ar fi trebuit să fim de două ori în acea paradă - o saltea a existat la unul dintre părinți, dat fiind faptul că am mers 500 de metri și ne-am reîntors alergând, acea saltea s-a pierdut", a spus Nicoleta Andrei.

 

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close