Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Cum sunt depistați acoperiții din presă

Sinteza zilei: Cum sunt depistați acoperiții din presă

Sinteza zilei: Cum sunt depistați acoperiții din presă
Sursa foto: Foto. pixabay.com
29 Mai 2017   •   23:23

Mihai Gâdea a prezentat, la Sinteza Zilei, de la Antena 3, care sunt cele zece metode de depistare a ”acoperiților” din presă, așa cum au fost ele dezvăluite de Liviu Mihaiu.

1. Sunt foarte agresivi la adresa jurnaliștilor care au alte opinii decât cele oficiale (la această oră există un război fără precedent în istoria postdecembristă între entități de presă). Lor li se datorează.

2. Pentru ei nu există abuzuri ale serviciilor secrete sau ale DNA. Nu există dosare contrafăcute. Ei luptă cu patos revoluționar pentru curățirea societății de elemente corupte. Nu fac anchete despre asta. Nu scriu despre asta. Nu există abuzurile organelor de forță sau ale protejaților lor.

3. Nu comentează niciodată negativ creșterea apocaliptică din ultimii 15 ani a bugetelor serviciilor ce a adus România pe primele locuri din lume la numărul de angajați și bani cheltuiți pentru securitate pe cap de locuitor.

4. Migrează de la un ziar/tv la altul în funcție de ordin și de obediența patronatului (vezi trecerea unui contigent de ziariști de la evz la rl)

5. Nu folosesc niciodată, nici public, nici în privat, conceptul de Poliție Politică. Ei asta fac, nu jurnalism în slujba agendei cetățeanului.

6. Sunt adepții fanatici ai legilor Big Brother și atacă orice persoană publică care li se opune din motive constituționale (gen: „drepturile sunt un lux”)

Vezi toate cele zece metode în video de mai jos

 

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Liviu Mihaiu
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close