Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu, dezvăluire în premieră despre Coldea. Un episod neștiut din ziua de 23 decembrie 2014 iese abia acum la iveală!

Traian Băsescu, dezvăluire în premieră despre Coldea. Un episod neștiut din ziua de 23 decembrie 2014 iese abia acum la iveală!

Traian Băsescu, dezvăluire în premieră despre Coldea. Un episod neștiut din ziua de 23 decembrie 2014 iese abia acum la iveală!
Sursa foto: sursa foto: Agerpres
27 Sep 2017   •   09:48

Traian Băsescu a dezvăluit, în premieră, un episod interesant petrecut pe 23 decembrie 2014.

Fostul președinte a spus că a doua zi după plecarea sa de la Cotroceni, la finalul mandatelor sale, l-a sunat pe Florian Coldea, iar acesta nu i-a răspuns.

"A doua zi după ce am plecat de la Cotroceni, am sunat la Coldea și nu mi-a mai răspuns. Am vrut să-l întreb: Ce mai faci, măi, Coldea? Cum e cu noua conducere? L-am sunat și pe George Maior, el mi-a răspuns. Coldea mi-a spus că pleacă de la SRI la sfârșitul mandatului meu.”, a dezvăluit Băsescu la TVR 1.

"Eu nu am încredere în Eduard Hellvig. Am auzit bârfele că l-ar asista pe Dragnea, dar nu ar fi o surpriză, pentru că jucau tenis împreună", a declarat Traian Băsescu la TVR 1.

×
Subiecte în articol: Florian Coldea SRI
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close