Antena 3 CNN Actualitate Cristian Borcea a fost eliberat condiţionat

Cristian Borcea a fost eliberat condiţionat

Cristian Borcea a fost eliberat condiţionat
de S.T.    |    02 Iul 2018   •   14:00

Cristian Borcea a fost eliberat din închisoare. Fostul finanțator al lui Dinamo a fost așteptat la ieșirea din penitenciar de actuala sa iubită, Valentina Pelinel. Borcea le-a spus jurnaliștilor că anii petrecuți în spatele gratiilor au fost grei și că au lăsat urme care nu pot fi șterse. Totuși, diseară, Borcea și prietenii săi vor sărbători eliberarea într-un club din București. Nimic încă despre o eventuală întoarcere în fotbal.

Update: Magistraţii Tribunalului Ilfov a dispus, luni, eliberarera condiţionată a fostului acţionar al Dinamo Cristian Borcea. Magistraţii au admis contestaţia acestuia la sentinţa din luna mai a Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti care a respins cererea.

Astfel, fostul finanţator al echipei Dinamo va ieşi astăzi pe porţile penitenciarului Jilava.

Știre inițială: Magistraţii Tribunalului Ilfov sunt aşteptaţi să decidă, luni, asupra cererii de eliberare condiţionată formulată de Cristian Borcea. Până acum, instanţa i-a respins de două ori cererea de liberare condiţionată.

Tribunalul Ilfov a amânat săptămâna trecută, pentru 2 iulie, pronunţarea în cazul cererii de eliberare condiţionată a fostului acţionar de la Dinamo.

În motivarea respingerii, magistraţi au precizat că timpul petrecut de el în detenţie este insuficient şi că, deşi a spus că cei şapte copii au nevoie de tată, oricum el va locui cu mama sa, nu cu vreunul dintre minori.

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close