Antena 3 CNN Economic Companii Blue Air anunță noi rute din Cluj-Napoca

Blue Air anunță noi rute din Cluj-Napoca

Blue Air anunță noi rute din Cluj-Napoca
14 Sep 2016   •   14:48

Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca, isi extinde prezenta in Transilvania adaugand patru noi rute cu plecare de pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj catre Hamburg, Larnaca, Londra Luton si Nisa.

Zborurile vor fi operate incepand cu orarul de vara 2017, astfel: Londra din 26 martie, Larnaca din 9 aprilie, Nisa din 10 aprilie si Hamburg din 3 iunie 2017.

Blue Air si-a inceput operarea pe Aeroportul Cluj-Napoca in data de 3 iunie 2016, prin deschiderea zborurilor catre Bucuresti, Liverpool si Dublin. Mai mult, compania aeriana va introduce un zbor triangular intre Cluj-Napoca – Timisoara – Iasi la data de 1 octombrie 2016, incepand cu 16 decembrie 2016, Blue Air va conecta Clujul cu Birmingham, iar din 27 aprilie 2017 un alt zbor intern va conecta Clujul de litoralul Marii Negre.

Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air: „Ne bucuram enorm sa anuntam extinderea retelei de rute cu plecare din Cluj catre patru destinatii noi, incepand cu sezonul de vara 2017. Astfel am decis sa fructificam oportunitatile catre Hamburg, Larnaca, Londra si Nisa. Baza operationala de la aeroportul International „Avram Iancu” din Cluj se va putea mandri cu 7 rute internationale si 4 rute interne, si devine una dintre cele mai importante baze Blue Air. Succesul bazei din Cluj, in inima Transilvaniei, denota atasamentul ardelenilor fata de un brand 100% romanesc si care livreaza servicii de calitate la preturi mai mult decat accesibile.”

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe, a precizat cu această ocazie: „Anunţul acestor noi rute pe care operatorul aerian Blue Air le va deschide de pe Aeroportul Internaţional Cluj sunt dovada faptului că dinamica de business şi turistică a judeţului Cluj este una deosebit de atractivă pentru companiile aeriene. Totodată, suntem încrezători că aceste noi legături aeriene vor avea un impact economic semnificativ asupra județului Cluj.”

Directorul General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, domnul David Ciceo, a declarat: „Cele 4 noi destinaţii Blue Air de pe Aeroportul Internaţional Cluj ce vor fi lansate începând cu luna martie 2017, reprezintă un pas important în dezvoltarea operațiunilor acestei companii în regiune. Noile destinații împreună cu cele existente sau anunțate vor aduce noi oportunităţi de călătorie atât intern cât şi internaţional, la tarife avantajoase pentru pasagerii noştri.

×
Subiecte în articol: Blue Air Cluj Napoca
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close