x close

Fii alături de noi!

Daily Income. Începutul sfârşitului petrolului

de G.S.   •   15 Ian 2016   •   10:34
Printre riscurile anului 2016, un an dificil pentru România, se numără şi câteva probleme legate de preţul petrolului. Efectele sunt directe, nu vorbim doar despre destabilizare.
 
Antreprenorul Ion Udrea a fost invitatul lui Adrian Măniuţiu, în ediţia de vineri a emisiunii Daily Income şi a explicat că s-ar putea să asistăm, în anul 2016, la o mutare a atenţiei spre alte tipuri de resurse. 
 
"Dacă ne uităm şi la China, intenţia lor este să reducă, în 25 de ani, emisiile de carbon şi intenţia lor este să aibă din ce în ce mai multe maşini electrice. Ne putem uita la faptul că preţul litiumului a crescut, în ultimele două luni, de două ori. Şi asta ne spune ceva. S-ar putea să existe o reorientare către alte surse de energie. Ne uităm şi în marile companii producătoare de energie electrică din SUA. Fac baterii uriaşe în parcurile solare, tocmai ca să păstreze energia. Ar putea fi începutul finalului petrolului", a explicat antreprenorul. 
 
poza

Actualitate

Oameni importanți în dictatura lui Ceaușescu au fondat Hexi Pharma

Compania Hexi Pharma Co. a fost creată de un fost inspector general la Direcția Farmaceutică din Ministerul Sănătății din perioada comunistă, care a devenit, după Revoluție, primul secretar al...

24 Mai 2016  •  10:41

poza

Show

Elena Băsescu a exagerat cu operațiile estetice? Cum a apărut la un eveniment monden

Elena Băsescu a reușit să scape de kilogramele în plus acumulate după cele două sarcini și arată destul de bine la corp. La chip, spun specialiștii, este total schimbată. Iar de vină nu ar fi machiajul,...

24 Mai 2016  •  10:36

sati