x close

Fii alături de noi!

Daily Income. Începutul sfârşitului petrolului

de G.S.   •   15 Ian 2016   •   10:34
Printre riscurile anului 2016, un an dificil pentru România, se numără şi câteva probleme legate de preţul petrolului. Efectele sunt directe, nu vorbim doar despre destabilizare.
 
Antreprenorul Ion Udrea a fost invitatul lui Adrian Măniuţiu, în ediţia de vineri a emisiunii Daily Income şi a explicat că s-ar putea să asistăm, în anul 2016, la o mutare a atenţiei spre alte tipuri de resurse. 
 
"Dacă ne uităm şi la China, intenţia lor este să reducă, în 25 de ani, emisiile de carbon şi intenţia lor este să aibă din ce în ce mai multe maşini electrice. Ne putem uita la faptul că preţul litiumului a crescut, în ultimele două luni, de două ori. Şi asta ne spune ceva. S-ar putea să existe o reorientare către alte surse de energie. Ne uităm şi în marile companii producătoare de energie electrică din SUA. Fac baterii uriaşe în parcurile solare, tocmai ca să păstreze energia. Ar putea fi începutul finalului petrolului", a explicat antreprenorul. 
 
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Dietă record! Ozana Barabancea vrea să slăbească 50 de kilograme

Dorinică să fie din nou în formă, după ce a ratat acest lucru la prima încercare, Ozana Barabancea este decisă să scape cât mai repede de 50 de kilograme.

27 Iun 2016  •  23:08

sati