x close

Fii alături de noi!

O româncă deţine, împreună cu soţul ei, una dintre cele mai luxoase case de vacanţă din lume

de D.D.   •   14 Iun 2012   •   07:54
O româncă deţine, împreună cu soţul ei, una dintre cele mai luxoase case de vacanţă din lume 407
Foto: www.luxist.com
Una dintre cele mai luxoase şi scumpe case de vacanţă din lume are drept co-proprietar o româncă. Soţul multimiliardar al lui Jenny Zaharia a plătit aproape 50 de milioane de dolari pentru o reşedinţă mai mare decât Casa Albă. Şi nu oriunde, ci în exclusivista staţiune Aspen.

Vila de la munte a lui Jenny Zaharia şi a soţului ei, John Paulson, e o staţiune în sine. Feritã de ochii lumii şi înconjurată de pârtii de schi, casa are 16 dormitoare, 25 de bãi şi un living în faţa cãruia ar păli orice salon de primire de la hotelurile de 5 stele.

E o casă de 5.000 de metri pătraţi, e mai mare decât Casa Albă şi, la un moment dat, a fost scoasă la vânzare la preţul de 135 de milioane de dolari. Era cea mai scumpă casă din America."Bun venit" este traducerea din arabã a numelui proprietăţii construite acum 20 de ani pentru un prinţ saudit, fost ambasador în Statele Unite. Oricum, acolo oricine s-ar simţi ca un şeic. Are la dispoziţie piscine, un teren de tenis, benzinãrie, spãlãtorie auto. Şi ceva în plus.

Hala Ranch are propriul generator şi chiar propria staţie de epurare a apei. Dar partea cea mai bună sunt pârtiile de schi-fond private, amplasate chiar pe proprietate.

Aspen a fost printre primele destinaţii romantice din America pentru Jenica Zaharia, înainte să devină Jenny Paulson. Era, pe atunci, secretara de care se îndrăgostise magnatul american.

Sosise în Statele Unite de puţini ani, chemată de fratele ei, un fost atlet fugit din ţară înainte de 89. Burlac convins şi mare amator de petreceri până la relaţia cu românca, John Paulson a luat-o de soţie în anul 2000. Averea actuală a omului de afaceri este estimată la 12,5 miliarde de dolari.
poza

Actualitate

Limba engleză ar putea dispărea din instituțiile Uniunii Europene. ”Nu mai are legitimitate!”

Un primar francez le-a cerut liderilor de la Bruxelles să renunțe la folosirea limbii engleze în instituțiile sale, după ce Marea Britanie a votat ieșirea din Uniunea Europeană, scrie Daily Mail. Engleză...

27 Iun 2016  •  21:13

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

50 Cent a fost arestat în Caraibe

Rapperul american Curtis James Jackson III, cunoscut sub numele de scenă 50 Cent, a fost arestat după ce a susţinut un concert în Caraibe în timpul căruia a fredonat versurile necenzurate ale piesei '...

27 Iun 2016  •  17:26

sati