Antena 3 CNN Externe Diaspora GRAV accident provocat de un român în Italia. Tată şi fiu, UCIŞI de bolidul scăpat de sub control

GRAV accident provocat de un român în Italia. Tată şi fiu, UCIŞI de bolidul scăpat de sub control

GRAV accident provocat de un român în Italia. Tată şi fiu, UCIŞI de bolidul scăpat de sub control
24 Oct 2014   •   12:52

Doi italieni, tată şi fiu, Stefano şi Cristian De Amicis (foto titlu), de 38 respectiv 7 ani, şi-au pierdut viaţa marţi noapte într-un tragic accident de circulaţie, provocat de un şofer român.

Cele două victime se întorceau de la Stadionul Olimpic, unde asistaseră la meciul dintre AS Roma şi Bayern Munchen. Accidentul s-a petrecut aproape de casa lor, pe via Nomentana, localitatea Fonte Nuova, din suburbia capitalei italiene.

Maşina condusă de român circula cu viteză mare. Potrivit poliţiştilor,  şoferul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a lovit în plin scuterul cu care se deplasau cei doi. Copilul de 7 ani a murit pe loc, iar tatăl a decedat puţin mai târziu, la spital.


Românul se numeşte Nicu Sărdaru, de 40 de ani şi a fost reţinut de carabinieri fiind acuzat de omor din culpă. De asemenea, autorităţile au demarat anchete referitoare la starea caroasabilului, ştiindu-se că pe acel segment rutier au fost înregistrate multe accidente grave, soldate cu 12 morţi în ultimii 7 ani, aproape toate provocate de viteza excesivă.

Reprezentanţii clubului AS Roma, în frunte cu jucătorii Francesco Totti, Florenzi, Ljajic şi Gervinho, şi-au exprimat regretul faţă de acest eveniment tragic şi au transmis mesaje de condoleanţe familiei şi prietenilor îndoliaţi.

×
Subiecte în articol: AS Roma Bayern Munchen
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close