Antena 3 CNN Externe Diaspora O româncă de 16 ani este DISPĂRUTĂ de 12 zile, în Italia. Părinţii sunt disperaţi şi se tem că fiica lor a ajuns pe mâna traficanţilor de carne vie

O româncă de 16 ani este DISPĂRUTĂ de 12 zile, în Italia. Părinţii sunt disperaţi şi se tem că fiica lor a ajuns pe mâna traficanţilor de carne vie

O româncă de 16 ani este DISPĂRUTĂ de 12 zile, în Italia. Părinţii sunt disperaţi şi se tem că fiica lor a ajuns pe mâna traficanţilor de carne vie
de O.P.    |    22 Noi 2013   •   06:34

O româncă de 16 ani din Italia este căutată de 12 zile de autorităţile siciliene. Ana Maria Tatan a dispărut după ce i-a zis mamei că merge în vizită la o prietenă. De atunci a dispărut fără urmă. Disperată, femeia a cerut ajutorul presei, în speranţa că cineva o va recunoaşte pe fată şi o va ajuta să ajungă acasă.

De 12 zile, cei doi români îşi caută fiica. Din dimineaţa zilei de 8 noiembrie, fata lor a dispărut fără urmă. A plecat în vizită la o colegă de şcoală şi nu s-a mai întors.

Românca în vârstă de 16 ani locuia împreună cu părinţii şi cei doi fraţi într-un orăşel din Sicilia. Mama spune că nu este prima oară când fiica ei fuge de acasă. În octombrie, a mai dispărut o dată.

Timp de o săptămână a locuit în casa unei prietene. De data asta însă, nimeni nu ştie nimic de ea. Mai mult, la momentul dispariţiei, Ana nu avea niciun ban la ea. Şi nici haine.

Chiar şi actele ei au rămas acasă. Părinţii se tem că fata a fost răpită sau a intrat pe mâna traficanţilor de carne vie.

×
Subiecte în articol: disparuta
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close