Antena 3 CNN High Tech Motorola pregăteşte două noi modele: Motoluxe şi Defy Mini

Motorola pregăteşte două noi modele: Motoluxe şi Defy Mini

Motorola pregăteşte două noi modele: Motoluxe şi Defy Mini
Sursa foto: Foto: latestelectronics-dennis.com
de N.B.    |    06 Ian 2012   •   13:07

Motorola a anunţat specificaţiile tehnice ale celor mai noi telefoane Android, pe care la va lansa în China, Europa şi America de Sud primăvara aceasta, scrie Washington Post.

Motoluxe este un model disponibil deja în China şi Taiwan sub numele de XT615 şi are similarităţi vizuale cu Droid Bionic. Are o grosime de doar 9,8 milimetri şi un display de 4 inch. Este dotat cu o cameră de 8 megapixeli cu blitz încorporat pe spate, iar pe faţa are o cameră VGA. La 1400mAh, bateria are o durată de viaţă de şase ore şi jumătate de convorbire. Motoluxe va include un procesor Qualcomm de 800 de MHz şi 512 MB de RAM, dacă vor fi păstrate aceste elemente ale modelului XT615.

Asemenea predecesorului său, Defy Mini este "asigurat pe viaţă" oferind aceeaşi rezistenţă la apă, praf şi zgârieturi ca Motorola Defy, dar într-un pachet mai mic. În afară de aceste protecţii, Defy Mini oferă elemente mediocre pentru un smartphone: display de 3.2 inch, cameră video de 3,2 megapixeli, cameră VGA pentru faţă. Totuşi, bateria de 1650mAh este destul de mare pentr un telefon de aceste dimensiuni şi promite până la zece ore de convorbire.

Ambele modele vor rula cu Android 2.3 şi vor fi dotate cu o interfaţă denumită MotoSwitch. Acest serviciu, teoretic, învaţă cu cine vorbeşte utilizatorul cel mai mult şi care sunt aplicaţiile cele mai folosite, pentru a le face cât mai accesibile.

×
Subiecte în articol: lansare smartphone China Europa America de Sud
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close