Antena 3 CNN Actualitate Cultură Profeţiile unui guru indian despre România: "Tinerii români vor muri pe capete în ţări străine, iar oamenii o vor duce mai rău decât pe vremea lui Ceauşescu"

Profeţiile unui guru indian despre România: "Tinerii români vor muri pe capete în ţări străine, iar oamenii o vor duce mai rău decât pe vremea lui Ceauşescu"

Profeţiile unui guru indian despre România: "Tinerii români vor muri pe capete în ţări străine, iar oamenii o vor duce mai rău decât pe vremea lui Ceauşescu"
de O.P.    |    08 Ian 2013   •   12:20

Incertitudine, întuneric, curiozitate - acestea pot fi motivele pentru care oamenii doresc să îşi cunoască viitorul. Unii cred în "cititul în astre" şi îşi verifică horoscopul în fiecare dimineaţă, alţii cred că cititul în cafea sau ceai este foarte adevărat şi se potriveşte cu evenimentele petrecute în viaţa lor.

Probabil mânată de această curiozitate, Elena Ceauşescu a dorit să îşi cunoască viitorul şi l-a chemat în România pe Gupta Swami, un cunoscut guru indian. Acesta, aflat în vizită în Bucovina, i-a prezis Elenei Ceauşescu ce se va întâmpla cu ea şi cu soţul ei în viitorul apropiat (evenimentul se întâmpla în vara anului 1983), iar prima chimistă a ţării a fost complet deranjată de ceea ce a auzit şi l-a izgonit pe Gupta de pe teritoriul ţării noastre.

Indianul este foarte cunoscut la nivel mondial, el făcând profeţii importante de o acurateţe extraordinară: căderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, căderea navetei Columbia, dar şi căderea şi execuţia cuplului Ceauşescu.

"Ceauşescu mi-a rostit numele înainte de execuţie"

În anul 2004, Swami a mai venit în România şi a prezis mai multe lucruri de-a dreptul cutremurătoare.  “Românii care m-au abordat nu s-au interesat decât de propriul lor viitor. Ultima a fost Elena Ceauşescu, dar nu i-a plăcut viitorul pe care i l-am prezis. M-a făcut şarlatan şi peste două zile eram invitat să părăsesc România. Acest lucru se întâmpla în anul 1983. Un înalt personaj din Guvernul României, care a participat în calitate de revoluţionar în procesul soţilor Ceauşescu (a refuzat să precizeze numele acestuia) mi-a mărturisit cu o oarecare teamă, că printre şuşotelile Elenei cu Nicolae ( la proces ) a distins de două ori, foarte clar, numele meu. Probabil acţionau târziile regrete”.

"Va începe un scurt şi înfiorător război mondial"

“Concomitent, va începe un scurt şi înfiorător război mondial – al treilea şi ultimul – programat, declanşat şi întreţinut de forţele oculte care conduc omenirea. România va participa la război încă înainte de extinderea şi mondializarea acestuia, din cauza unei politici aiurite a conducătorilor ei. Tinerii români vor muri pe capete în ţări străine, pentru o cauză străină de interesele românilor". 

"Românii o vor duce mai greu decât pe vremea lui Ceauşescu"

"Să vorbim despre ceea ce va fi, despre România şi poporul său. După ce actuala guvernare va căştiga din nou alegerile, la jumătatea mandatului se va declanşa altă revoluţie română, una cu totul diferită de cea din 1989. Guvernarea va fi brutală şi va arăta aproape ca o dictatură, deşi se va numi, în continuare, democraţie.

Românii o vor duce extrem de rău. Viaţa lor va fi mai cruntă ca pe vremea lui Ceauşescu. Legile vor fi deosebit de aspre, conducerea va fi violentă şi necruţătoare. Criza se va adânci, iar cei care i-au ales pe reprezentanţii lor vor înţelege, într-un târziu, că prin înlăturarea lui Ceauşescu au adus la conducere sute de dictatori, mai cruzi şi mai lacomi decât răposatul şi că, de fapt, în România, prin revoluţie s-a “evoluat”de la rău la foarte rău", declara Gupta Swami într-o carte.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close