Antena 3 CNN Life Maria Ghiorghiu a avut dreptate din nou. Ce a prezis clarvăzătoarea în urmă cu câteva luni

Maria Ghiorghiu a avut dreptate din nou. Ce a prezis clarvăzătoarea în urmă cu câteva luni

Maria Ghiorghiu a avut dreptate din nou. Ce a prezis clarvăzătoarea în urmă cu câteva luni
de M.Z.    |    16 Ian 2018   •   18:58

Clarvăzătoarea  Maria Ghiorghiu a scris în urmă cu câteva luni, mai exact, în iunie 2017, pe blogul personal că Mihai Tudose va pleca de la guvern, că nu va prinde nici măcar un an în funcţia de premier. Aceasta a anunţat şi ce urmează după demisia premierului, care se pare că s-a adeverit.

Marți dimineaţă, Maria Ghiorghiu a scris, din nou, pe blogul personal, atenţionându-şi fanii că a avut dreptate: „S-a adeverit! Premierul a fost schimbat! Scriam înca din luna Iunie 2017 un articol, cu titlul din linkul de mai jos: Premierul va fi schimbat și iată, dragilor, că după o jumătate de an, premierul a demisionat și, conform articolului meu, a fost schimbat. Urmează să asistăm și la celelalte evenimente orânduite de Sus. Pas cu pas, în timp, fie că vrem sau nu vrem, toate se vor adeveri!

Sigur că la un moment dat va urma Guvernul GVL, așa cum mi s-a grăit: Să nu vă îndoiți niciodată fraților, de toate câte veți citi pe acest Blog al Lui Dumnezeu, căci toate se vor împlini așa precum mi s-a grăit cu Voia și cu Puterea Duhului Sfânt”, a scris Maria Ghiorghiu.
 

×
Subiecte în articol: Maria Ghiorghiu mihai tudose demisie
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close